Beta test app = Beta test OS?

Discussion in 'iPhone' started by Clete2, Aug 12, 2009.

  1. Clete2 macrumors 65816

    Clete2

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Location:
    USA
    #1
    I've been beta testing some apps recently and I am wondering if by adding me to their app beta test, am I added to the OS beta as well?
     
  2. Tallest Skil macrumors P6

    Tallest Skil

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #2
    Are you testing apps for Apple? If not, I wouldn't see why you would get the OS.
     
  3. Clete2 thread starter macrumors 65816

    Clete2

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Location:
    USA
    #3
    No. I was wondering if it was the same pool as adding someone to the OS test as was popular in 3.0.
     
  4. outphase macrumors 65816

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Location:
    Parts Unknown
    #4
    I am running 3.1b3 without a dev's account because I am beta testing an app.
     
  5. The General macrumors 601

    Joined:
    Jul 7, 2006
    #5
    Yes.
     

Share This Page