bf2 not opening in bootcamp

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by RiKo121, Nov 19, 2007.

  1. RiKo121 macrumors newbie

    Joined:
    Oct 21, 2007
    #1
    hi well i installed vista on the bootcamp and then installed bf2 when i opened bf2 it had the load up screen then went to the blackscreen and then just cut back to the desktop! can anyone help solve this problem?
    I have the GMA X3100 graphics chip.
     
  2. Bill Gates macrumors 68020

    Bill Gates

    Joined:
    Jun 21, 2006
    Location:
    127.0.0.1
    #2
    It sounds like you need to post this issue on a BF2-specific forum. I doubt you'll get much help here.
     
  3. RiKo121 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 21, 2007
  4. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #4
    Did you install the latest drivers from Intel?

    Apple is using older ones.
     
  5. RiKo121 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 21, 2007
    #5
    well the game works now (yay) but still no sound! :(
     
  6. areyoubeefin macrumors newbie

    Joined:
    Nov 22, 2007
    #6
    One Other Q

    I have been searching the internet and finally found somebody that has actually played BF2 on the macbook! I am in the exact same scenario you are, and am wondering how well the game plays on it. A few details I want are what settings used (High Low) and if you can Frames Per Second.
    ThanksQ
     
  7. RiKo121 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 21, 2007
    #7
    its really good fps but not the best graphics but because of the fps its VERY playable i just need sound and then im away!
    the seetings are based on low except for texture to high and distance full and and effects highits fine but if set everything to high you will see black spots on the terrain.
     
  8. areyoubeefin macrumors newbie

    Joined:
    Nov 22, 2007
    #8
    Thanks

    Thanks, I hope this thread comes up in google because other sources are very iffy on the information.
     
  9. RiKo121 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 21, 2007
    #9
    Can any help me with my sound problem and how do i get the brightness controls/volume controls/trackpad working in BC?
     
  10. Reaver macrumors 6502

    Joined:
    Aug 23, 2006
    Location:
    Columbus, Ohio
    #10
    I use to play this game when I had my old home built PC I cant wait till my copy of leopard is installed and I can play this again *master sniper here I come* :D
     

Share This Page