iPad Big Boss Repo Hash Sum mismatch

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by The Reason, Jan 12, 2014.

  1. The Reason macrumors member

    Joined:
    Oct 28, 2008
    #1
    On iPad Mini Retina, but not iPhone...

    How to fix, have deleted and re-added, and refreshed multiple times...
     
  2. Hackintosh Sr. macrumors regular

    Joined:
    Dec 11, 2008
    #2
    I am getting the same. Just jailbroke with iPhone 5s and evasion 1.0.4.

    Anyone know if its a server side issue?
     
  3. darricksailo macrumors 601

    darricksailo

    Joined:
    Dec 18, 2012
    #3
    their server looks like it's up. no problem on my iphone 5 7.0.4 (as with the OP's iphone too)

    ----------

    maybe try a hard reset (hold home and power button)
     
  4. The Reason thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 28, 2008
    #4
    tried, but will try again...

    ----------

    nope, what I am getting....

    [​IMG]
     
  5. Hackintosh Sr. macrumors regular

    Joined:
    Dec 11, 2008
    #5
    re install cydia substrate and safe mode substrate... fixed it for me

    Found that on jailbreakqa. It worked for me
     
  6. jjk454ss macrumors 601

    jjk454ss

    Joined:
    Jul 10, 2008
    #6
    I just rejailbroke my mini running 7.1b3, I'm getting the Hash Sum Mismatch on the BgBoss repo as we'll. I didn't even install anything yet, just the initial setup of Cydia. I tried installing Cydia Substrate and Safe Mode Substrate to see of that fixed it, they installed fine but the error still persists.
     
  7. gucciipad macrumors member

    Joined:
    Jun 19, 2010
  8. a2k macrumors member

    Joined:
    Feb 22, 2011
    #8
    Yes, something is going on with BigBoss Repo. Clean install no other repos other than Cydia's default and immediate Hash Sum mismatch.
     
  9. jjk454ss macrumors 601

    jjk454ss

    Joined:
    Jul 10, 2008
    #9
    Same here, did a second clean install to 7.0.4 and same issue. As long as it's not on my end I'll just wait it out, I was afraid it was just me.
     
  10. wordsworth03 macrumors member

    Joined:
    Mar 22, 2012
    #10
    I tried deleting the BigBoss repo, then re-added by going to "More Package Sources" on the home Cydia screen and that worked for me, but YMMV
     
  11. jjk454ss macrumors 601

    jjk454ss

    Joined:
    Jul 10, 2008
    #11
    Thanks, I had to try twice but it worked the second time:cool:.
     
  12. cnotes2019 Suspended

    Joined:
    Aug 17, 2013
  13. jjk454ss macrumors 601

    jjk454ss

    Joined:
    Jul 10, 2008
    #13
    Maybe you need to delete it first, from your existing sources? It showed up for me at the very top, above all the others. But I just looked and it's not there anymore.
     
  14. cnotes2019 Suspended

    Joined:
    Aug 17, 2013
    #14
    That's the issue at hand. I had already deleted it but been trying to re add it manually but that isn't working. Says the source can't be found.
     
  15. darricksailo macrumors 601

    darricksailo

    Joined:
    Dec 18, 2012
    #15
    i don't think you can add it with just the address alone, you need to install it from the front page "more sources"
     
  16. mKTank macrumors 68000

    mKTank

    Joined:
    Jul 2, 2010
    #16
    1- Remove BigBoss from the Sources (Manage -> Sources)
    2- Go to Changes tab and press Refresh in the top left corner.
    3- Re-add BigBoss (Cydia tab -> More Package Sources -> BigBoss)


    This worked for me.
     
  17. xiraan macrumors newbie

    Joined:
    Jan 15, 2014
    #17
    Confirmed this works on 5S on 7.0.4. Much obliged~
     
  18. ItsDaniLyn macrumors newbie

    Joined:
    Feb 22, 2014
    #18
    Created an account just to let you know this worked for me also! It was driving me crazy and I couldn't get BigBoss to update at all. Refreshing the changes page before re-adding the BigBoss repo did the trick! Thanks!
     
  19. mKTank macrumors 68000

    mKTank

    Joined:
    Jul 2, 2010
    #19
    No problem! Yeah it's a weird bug that appears to happen randomly and for no good reason.
     

Share This Page