Big Little Problem With Ibook g4 Mouse

Discussion in 'PowerPC Macs' started by Keepsie, Dec 15, 2008.

  1. Keepsie macrumors newbie

    Joined:
    Dec 15, 2008
    #1
    I had Bought A ibook G4 10.4 It worked great no marks no problems but There where few thing i couldnt get rid of and i like the new Feeling So i Reinstalled tiger with the cd 's But since i formated the hardrive and reinstalled it everything went wel but my mouse wont work are move when i start and hold Option i can move mouse and click when os x start mouse stays in upper left had coner dosent move at all. idk whats wrong i kno nothing is borking it just wont move are click >.. Plz help Thnx :)
     
  2. GoCubsGo macrumors Nehalem

    GoCubsGo

    Joined:
    Feb 19, 2005
    #2
    Regrettably, the question is rather incoherent, however, from what I can tell your mouse on your iBook isn't working. I'm going to assume you mean track pad. I presume you've attempted to reboot. If not, do that. If you have, then perhaps there was a burp in the install and you need to reinstall. Does an external mouse work?
     
  3. Keepsie thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 15, 2008
    #3
    No i never had to use one can i use any kind of external Mouse are only apple?
     
  4. Keepsie thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 15, 2008
    #4
    I think i found Problem Even though I cant change it With out no Mouse. In system Preferences it says Mouse keys off. I think Thats problem Well When i Get it on I think il be All good thinks for help :)
     
  5. Keepsie thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 15, 2008
    #5
    I found problem This Might Also Help Other WHo run Into this Like Me.
    I reInstalled Tiger Using retail Cd On My Ibook g4. But Its 10.4.0 And since it So Low My Os x Cant Read that there is a tracPad . All u have to Do is plug in A external Mouse Then Update To get ur Mouse Back Up and running. :p
     
  6. Tallest Skil macrumors P6

    Tallest Skil

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #6
    Looks like even though you solved this problem, you've developed another. Your keyboard seems to be randomly capitalizing words in your sentences.
     
  7. Keepsie thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 15, 2008
    #7
    Yea im using my Windows xp latop It does that its kinda dumb but hey it is windows:D
     

Share This Page