Big Problem with FCE and Motion 1.0

MacTale

macrumors newbie
Original poster
Nov 8, 2008
5
0
I bought and installed a used copy of Motion 1.0 There was something wrong right off the bat - an error message came up during the Motion registration window. I selected register later and when Motion started no menu bar was visible, after a few clicks it crashed. I tried a few more times and repaired permissions and gave up trying to run Motion. Then I went back to my project(close to completion) in FCE 4.0 and when I launched it - FCE crashed immediatly. I now cannot get it to run - every launch it crashes. So I think great now is a good time to use Time Machine, but... I had turned time machine off last Sep. So If I restore I loose the last 4 months of work. Any suggestions? I did back up my FCE project. Maybe I should just restore FCE application from back in Sep.? Any suggestions would be appreciated...

PS
Processor: iMac 2.4 GHz Core 2 Duo
Memory: 1GB 667MHz
 

midge50

macrumors newbie
Nov 16, 2009
18
0
Have you tried to remove Motion and/or try to register. Maybe it is hung up in the install process and has some hook in FCE?
 
Comment

bigbossbmb

macrumors 68000
Jul 1, 2004
1,759
0
Pasadena/Hollywood
Motion 1.0 is PPC code and will not work with an Intel Mac. You need to remove Motion and copy all essential files to a firewire disk. If the problems with FCE persist, then you will probably need to reinstall OSX and do a fresh install of FCE.
 
Comment

MacTale

macrumors newbie
Original poster
Nov 8, 2008
5
0
Thanks Bigboss - I figured that. I guess I didn't read the fine print. I reinstalled FCE and everything is OK. The Motion Effects disk added some cool stuff to my Live type - so at least I got something out of it - Thanks again
 
Comment

Similar threads

  • Hdmac
6
Replies
6
Views
560
  • cool11
0
Replies
0
Views
539
  • Pro7913
2
Replies
2
Views
899
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.