Bizarre HL2 bug on Boot Camp

Discussion in 'Mac and PC Games' started by XPelargos, Dec 28, 2007.

  1. XPelargos macrumors newbie

    Joined:
    May 1, 2004
    #1
    Hi everyone,

    I have a weird bug that appears in HL2. Every time I load a new section, the game crashes and I get an error message asking if I want to send a report. However, the game autosaves the next area so if I relaunch HL2 I can continue playing. This is, obviously, a nuisance since it takes a minute or two to relaunch and reload.
    I am playing on
    MacBook Intel Core Duo 2 GHZ
    2 GB RAM
    64 MB of VRAM from That infernal integrated graphics.

    Has anyone else seen this before, or have clues on how to fix it? Many thanks.

    P.S. - In the Video option it says I have hardware DirectX 8.1 and Software DirectX9. What's up with that?
     
  2. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #2
    It might be related to the GMA950.

    It's really hit and miss running Half Life 2.
     
  3. XPelargos thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 1, 2004
    #3
    I thought so. Ah, well, what can you do? I suppose it's impossible to put a mobile graphics card in a MacBook.
     
  4. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #4
    You might want to try the latest drivers from Intel.

    Vista

    XP

    I provided the links for both since you didn't mention the version of Windows.
     

Share This Page