Black iPhone 4 Midframe. (Soon with Pics)!

Discussion in 'iPhone Accessories' started by readerbreader, Apr 5, 2011.

  1. readerbreader macrumors regular

    Joined:
    Jun 7, 2010
    #1
    So i took the plunge and ordered the black midboard frame for the iphone 4. Should be here in the next few days, (maybe a week) i will have pictures up of the completed conversion.
     
  2. guccigucci88 macrumors 6502a

    guccigucci88

    Joined:
    Dec 30, 2010
  3. gcarlucci macrumors member

    Joined:
    Jan 18, 2011
    Location:
    Herndon, VA
    #4
    and whats that?
     
  4. readerbreader thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 7, 2010
    #5
  5. ajsnow6234 macrumors 6502

    Joined:
    Apr 9, 2010
    #6
    Pointless thread...just post a thread WITH pictures when it's done...
     
  6. weisjt macrumors 6502a

    weisjt

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Location:
    Southern Pines, North Carolina
    #7
    i think it will look cool cant wait to see the pics
     
  7. Austin M. macrumors 6502a

    Austin M.

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Location:
    Washington
    #8
    Same here, I think that the gold looks cool as well.
     
  8. calvy macrumors 65816

    Joined:
    Sep 17, 2007
    #9
    I'm wanting to do similar mods but I don't think I have the patience to wait up for shipping from sw-box
     
  9. vincenz macrumors 601

    vincenz

    Joined:
    Oct 20, 2008
    #10
    Why would you get rid of all that nice brushed stainless steel?
     
  10. holladiewaldfee macrumors newbie

    Joined:
    Jul 6, 2011
    #11
    no gms- signal

    hi
    I also bought a black mid plate for my iPhone 4 and it arrived today. Excited i installed all parts in it, everything went smooth until the phone was powered on: no signal... wifi was working, gms/edge and gps not. I tried to scratch off the "paint" on the contact-spots but this didnt helped at all. I also put the loudspeaker/gms- atenna-part in my original mid-plate and connected the antenna with the logic board installed in the black mid-plate and voilà it worked..so obviously there is a problem with my mid plate.
    I bought it from cnn.cn, never had a problem with parts from them.

    any help would be really appreciated!


    @readerbreader: nice phone!
     
  11. Wafflausages macrumors 6502

    Joined:
    Jun 27, 2010
    #12
    could be one of the screws i remember reading on modmyi or ifixit someone had a similar problem and it was just one screw not tightened enough could be wrong but it would be worth double checking :)
     
  12. holladiewaldfee macrumors newbie

    Joined:
    Jul 6, 2011
    #13
    thanks for this quick answer..thought i double- checked every little piece but...well, never be too sure. i'll retry the whole thing. i already took off the "paint" with my dremel.
    are there any other contact- points for the gsm- antenna beside to top of the logic-board that i am not aware of?
     
  13. readerbreader thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 7, 2010
  14. jdaniel macrumors 65816

    Joined:
    Mar 21, 2009
    Location:
    Ottawa, Canada
    #15
    completed pics?
     
  15. holladiewaldfee macrumors newbie

    Joined:
    Jul 6, 2011
    #16
    turned out there is probably something wrong with the part since another customer of cnn.cn reported them having similar issues with their black mid-frame (tech-support from cnn told me, also that they hadn't signal issues before)
    i will get a new one or a refund from them.
    thanks again for the replies!
     
  16. readerbreader thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 7, 2010
    #17

Share This Page