Black Ops On your mac... Whos getting It?

Discussion in 'Mac and PC Games' started by skatementle, Nov 8, 2010.

  1. skatementle macrumors member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    #1
    Anyone else planning on boot camping black ops When it drops tonight?
     
  2. northy124 macrumors 68020

    northy124

    Joined:
    Nov 18, 2007
    #2
    I was seriously thinking about it as it is easier to obtain but I decided to get an Xbox 360 with the game instead as Modern Warfare 2 was brilliant on the 360 (better than PC & PS3 IMO).
     
  3. skatementle thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    #3
    Dam I was actually going to buy an xbox too only for reach/easkate/and red dead. but Id prob just end up selling it like i did my old one. I think black ops will be good for my macbook pro and it will have dedicated servers :cool: lol
     
  4. rah711 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 8, 2010
    #4
    Pc

    Just for me personally, I really enjoy playing my games with a keyboard and mouse. For some reason I just can't get used to the controller. 
     
  5. xBIGGIExDUBSx macrumors newbie

    Joined:
    Nov 8, 2010
    #5
    i would get it for the xbox but it broke and i dont have bootcamp either soo i think im just gonna start working on a port for it using wineskin
     
  6. intruderruud macrumors newbie

    Joined:
    Oct 22, 2010
    #6
    just got it for my ps3 on a 51"tv and the sound through an onkyo 906 with 7 speakers and 2 subs no compute can match this sensation.
     
  7. R94N macrumors 68020

    R94N

    Joined:
    May 30, 2010
    Location:
    UK
    #7
    I don't really like FPSs much, so I don't think I'll bother. I know people are really fanatical about COD but personally I find it a bit boring to be honest.
     
  8. CylonGlitch macrumors 68030

    CylonGlitch

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Location:
    SoCal
  9. Arminator macrumors member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    #9
    will it run on 13"mbp 2010? If so, ill get it
     
  10. aznguyen316 macrumors 68020

    aznguyen316

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Location:
    Tampa, FL
    #10
    it should run fine on the 2010 MBP 13" as CoD MW2 runs great on it, I tested. But right now BLack Ops is having a lot of optimization problems that needs to be patched.. =(
     
  11. roadbloc macrumors G3

    roadbloc

    Joined:
    Aug 24, 2009
    Location:
    UK
    #11
    Fix'd.
     
  12. CylonGlitch macrumors 68030

    CylonGlitch

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Location:
    SoCal
    #12
    I was being optimistic. :(
     
  13. RELOAD911 macrumors member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    #13
    Got it installed on my MBP 13 2010. Not 60 fps but very playable. After a couple of optimization patches should be pretty good.
     
  14. skatementle thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    #14
    SICK! Keep us updated if you could. Im waiting till friday to buy it
     
  15. R1PPER macrumors 6502

    Joined:
    Oct 1, 2008
    #15
    im running it via bootcamp. 9400m and its completely unplayable. MW2 ran pretty good in comparison :(
     
  16. Transporteur macrumors 68030

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Location:
    UK
    #16
    I tried to install it on my Pro but Steam is down.

    Way to go! :mad:
     
  17. aznguyen316 macrumors 68020

    aznguyen316

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Location:
    Tampa, FL
    #17
    if you're getting freezes and stutters, it may be due to the game optimization... just wait for patches.
     
  18. R1PPER macrumors 6502

    Joined:
    Oct 1, 2008
    #18
    I think part of the problem is effects like bloom are on by default and there is no way to turn them off. Poly count hasnt been optimised (guessing)

    Cant believe im gonna have to drop £1200 upgrading my imac to play this. when COD2 ran ok. Hope i can get a refund on steam?
     
  19. David085 macrumors 6502a

    David085

    Joined:
    Nov 9, 2009
    #19
    no I just going to play it on my mac without using bootcamp

    just being sarcastic :)
     
  20. Mackilroy macrumors 68040

    Mackilroy

    Joined:
    Jun 29, 2006
    #20
    Call of Duty 2 and Black Ops are not comparable. The engine behind the latter is far newer.
     
  21. Love I macrumors newbie

    Joined:
    Oct 17, 2010
    #21
    Your Lens, is it Canon?

    Question about your 100mm macro lens, is it the newer L Series Lens? If so, i heard talks about the full life size close up with this lens. is this true with this lens?
     
  22. cjacks68 macrumors regular

    cjacks68

    Joined:
    May 27, 2009
    #22
    I got it and am playing it on my 15" late 2008 MBP (9600 512mb). It's running ok, but definitely not as well as MW2, which I could surprisingly run on almost all full settings. Hopefully there are some patches that make the game smoother in the next little while.
     
  23. stanny macrumors 6502

    Joined:
    Dec 30, 2008
    #23
    Those with 9400m, do yourself a favor and skip this. I even tried 800x600 all low and super tweaked config, and it's still rather unplayable.
     
  24. spiderk macrumors newbie

    Joined:
    Nov 10, 2010
    #24
    got it, i have a macbook pro 13' 4gb ram, i got it january 2010. it has the most massive lag ever while playing, even the single player. i was wondering if its the game or i need a better graphics card or just upgrade ram or something?
     
  25. randomosity macrumors newbie

    Joined:
    Apr 10, 2010
    #25
    Tried playing it just then on my 2010 i7 MBP, 4gb Ram + 27" ACD

    Plays OK, thought it'd be a lot better tho,
    Got up to the vietnam bit, sound was cutting out and i kept dying cos of performance issues guess ill wait for patches
     

Share This Page