black screen then loads vista

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by souk, Aug 24, 2008.

  1. souk macrumors newbie

    Joined:
    Aug 24, 2008
    #1
    When I boot vista on my black 250 2.4gh mac, a black screen with bunch of stuff starts. The loading process is as follows:

    Booting GRLDR....
    Reseting the boot drive...Success.
    Turning on gate A20...Success.
    (and a whole bunch of other stuff)

    Next loading screen
    Booting 'Windows Vista'
    acpi
    Vista Loader 2.1.2
    Done!
    fallback 1
    find--set root/bootmgr

    Warning: Unrecognized partition table for drive 80. Please rebuild it using microsoff-compatible FDISK tool (err=4)
    (and some more stuff)

    then it starts the windows login process. Vista works fine, just wondering why it loads up vista that way. Can anyone explain? Thanks.
     
  2. CWallace macrumors 603

    CWallace

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Location:
    Seattle, WA
    #2
    That is normal behavior for Vista in my experience.
     
  3. aki macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 2, 2004
    Location:
    Japan
    #3
    yes this is normal

    there is a way to stop it and so boot a bit fast but i dont have the link maybe google you can find it
     
  4. souk thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 24, 2008
    #4
    Aki,
    Tried looking for that link, but could not find anything. If you find it, please let me know. Thanks.
     
  5. RealaT macrumors regular

    Joined:
    Jan 6, 2008
    #5
    The boot messages you describe are part of a program called Vista Loader

    This is a program used to activate and run pirate copies of Windows Vista

    tut tut tut
     

Share This Page