Blackra1n is out!!!! (for Windows)

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by TSX, Oct 11, 2009.

  1. TSX macrumors 68030

    TSX

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Location:
    Texas
    #1
  2. scotty588 macrumors 6502

    Joined:
    Jan 2, 2007
    Location:
    Carlsbad, CA
  3. Advil macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 4, 2008
    #4
    wow that was easy... one click and under 30 seconds to jailbreak it. icy works fine but Cydia keeps saying "Reorganizing, will close when done" then when i open it again, same thing... tried to reboot but nothing.
     
  4. rtc4lyfee macrumors newbie

    Joined:
    Sep 10, 2009
    #5
    I sense your doubt, however my out of box 3.1 which I upgraded to 3.1.2 is now jailbroken, kthanks.
     
  5. holyindian macrumors 6502

    Joined:
    Sep 5, 2009
    #6
    Is this for 3.1 firmware?? Will it work on windows?
     
  6. Advil macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 4, 2008
    #7
    got it working 100% now. i'm on a 3gs, on 3.1.2 never jailbroken this phone before (just got it)
     
  7. rtc4lyfee macrumors newbie

    Joined:
    Sep 10, 2009
    #8
    It will work on 3.1, 3.1.1, 3.1.2... why not just upgrade to 3.1.2 now and then jailbreak? It works.... do it..

    It's for Windows...

    It's very complicated... you download from blackra1n.com, and click make it rain, wait 40 seconds and its done.
     
  8. Lemons! macrumors member

    Joined:
    Jul 1, 2009
    #9
    If I don't plan on unlocking, can I update via iTunes and then make it rain?

    Or should I just do the dev team baseband thingy? I don't have a mac so how?
     
  9. con500 macrumors regular

    Joined:
    May 9, 2009
    #10
    So this is JB only... NOT unlock. Is their still no way for Windows users to unlock 3.1, 3.1.2 yet.

    Can anyone please clarify
    Many Thanx :eek:
     
  10. SpaceKitty macrumors 68040

    SpaceKitty

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Location:
    Fort Collins Colorado
    #11
    Not so fast. I clicked make it rain on my 3G running 3.1.2 and it just went into recovery mode and stayed there. Blackra1n just says running...
     
  11. pitouthestar macrumors member

    Joined:
    Jul 27, 2008
    #12
    Be careful if you want to unlock
     
  12. Pitsy macrumors member

    Joined:
    Mar 21, 2008
    #13
    BalckRain is not an unlocker, only a JailBreak. You should wait if you want to Jailbreak and Unlock. They are 2 different things completly.

    Pitsy
     
  13. SpaceKitty macrumors 68040

    SpaceKitty

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Location:
    Fort Collins Colorado
    #14
    So apparently, this won't jailbreak a 3G iPhone which has been upgraded to 3.1.2.:( I've tried many times and it just puts the iPhone in recovery mode and does nothing.
     
  14. fuzion11 macrumors 65816

    fuzion11

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Location:
    Hamilton, Ontario
    #15
    I'm jb on 3.1

    do I need to upgrade through iTunes to 3.1.2 first and then run blackra1n....or just plug my phone in to blackra1n and it will upgrade me to 3.1.2 and jb me all in one shot??
     
  15. Oliver.m macrumors regular

    Oliver.m

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Location:
    Essex, England
    #16
    This is good news. Just need an unlock now, although i can't see that happening anytime soon.
     
  16. iPhone 62S macrumors 6502a

    iPhone 62S

    Joined:
    Aug 18, 2009
    #17
    I think I'll use this on my iPod touch to muck about first, and if I think it's worth the hassle of messing with my 3GS for then I will. Ain't had a jailbroken device for a long time, and I'm starting to miss the customisation and everything.
     
  17. titans1127 macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 10, 2009
    #18
    Im having the program crash on me as soon as I click to make it ra1n. Both on my Windows 7 virtual machine and my actual windows xp machine.
     
  18. rtc4lyfee macrumors newbie

    Joined:
    Sep 10, 2009
    #19
    Had the same issue with it crashing on a Windows 7 standalone machine. Took it over to a Vista machine and it worked fine.
     
  19. rtc4lyfee macrumors newbie

    Joined:
    Sep 10, 2009
    #20
    This will work for 3.1.2 iPhone 3g however the 3g is the most flakey of the family that he released. Just keep trying different things / repeating what you are doing and it will eventually work.

    If you wish to unlock, please realized this is NOT providing you with the ability to unlock. That being said, I am not sure any more if a unlock will EVER be released again...
     
  20. PaulAshcroft25 macrumors member

    Joined:
    Oct 2, 2009
    #21
    Sorry for the dumbness... But so you have to run through iTunes? Does it need to be in recovery mode? Alls I want is the jailbreak so does this mean I won't lose signal etc etc? I'm in work at the moment so havnt done anythin yet. Thanks oh and I have a 3gs on 3.1 unbroken.
     
  21. iPhone 62S macrumors 6502a

    iPhone 62S

    Joined:
    Aug 18, 2009
    #22
    Here's a tutorial: http://www.redmondpie.com/jailbreak-iphone-3.1.2-firmware-with-blackra1n-zni327/ :)

    You shouldn't have network problems if you just jailbreak and don't mess with the baseband (unlock), no.
     
  22. iPhone 62S macrumors 6502a

    iPhone 62S

    Joined:
    Aug 18, 2009
    #24
    Just done this on my first gen iPod touch, worked great! Backgrounder is what I need in my life, especially on my powerhouse 3GS!

    Gonna take the plunge on the iPhone now! :D
     
  23. labman macrumors 604

    labman

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    Mich near Detroit
    #25
    worked perfect

    3.1 firmware 3G S 32 GB Windows 7 took about 1 minute and installed cydia, Icy and Rock perfect! easiest JB ever! Geo is the Man!
     

Share This Page