Blank icon

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by TrulyYuki, Jan 23, 2012.

  1. TrulyYuki macrumors 6502

    TrulyYuki

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Location:
    Washington
    #1
    I could use a little help. I don't know when it happened but my settings icon has gone blank. Just jailbroke my phone today. All i have is the basics, SBsettings, winterboard (no themes used yet), five icon dock and move2unlock.

    Any suggestions on how I should fix this.
    [​IMG]
     
  2. rick snagwell macrumors 68040

    rick snagwell

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Location:
    oceanside, ca
    #2
    respring. and read the other 40 threads about it.
     
  3. TrulyYuki thread starter macrumors 6502

    TrulyYuki

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Location:
    Washington
    #3

    rebooted many times. I've searched the iPhone hacks forum but perhaps I'm not using the correct words.
     
  4. rick snagwell macrumors 68040

    rick snagwell

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Location:
    oceanside, ca
    #4
  5. TrulyYuki thread starter macrumors 6502

    TrulyYuki

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Location:
    Washington
    #5
    Tried google. Turns out its called "white" icon. Well duh. So far it magically fixed itself. I've rebooted many times. I assume is just buggy because the jailbreak is new. Thanks for your help and quick response.
     
  6. sidewinder macrumors 68020

    sidewinder

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Location:
    Northern California
    #6
    Download and run "iWipe Cache". Solves the problem every time.

    S-
     
  7. SayMilesAway macrumors regular

    SayMilesAway

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Location:
    Florida
    #7
    Respringing is just a temporary solution for me. The next time I download something this happens again. I read that there has been an update for absinthe that addresses this issue. My question is do you just run the jailbreak utility over your current jailbreak or do you have to restore and re-jailbreak?
     
  8. TrulyYuki thread starter macrumors 6502

    TrulyYuki

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Location:
    Washington
    #8
    i have a fresh jailbreak. I haven't been able to jailbreak my iPhone 4s until today. And I never restored this phone from a back up. It was all fresh since the day it came out. but yes... its just a random bug. it just made me nervous since i haven't toyed with a jailbroken phone since last summer.
     
  9. macbookman83 macrumors 6502

    Joined:
    Jan 23, 2011
    Location:
    New York
    #9
    known fix

    Goto cydia search mobile substrate then reinstall. respiring should be fixed after
     
  10. SayMilesAway macrumors regular

    SayMilesAway

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Location:
    Florida
    #10
    Worked like a charm thanks!
     
  11. SayMilesAway macrumors regular

    SayMilesAway

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Location:
    Florida
    #11
    Well just downloaded a ringtone pack from cydia. Exited and all the hidden apps showed up. Sucks.
     

Share This Page