Blank icons on home screen

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by serialtoon, Sep 1, 2010.

  1. serialtoon macrumors 6502a

    serialtoon

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Location:
    Long Beach
    #1
    I have an iPhone 4 running 4.01. I have five blank (white) icons on my home screen named: iPodOut, WbbSheet, TrustMe, DemoApp, AdSheet. They open to a black or white screen, then close. They can be moved to a different page, but can't be deleted. I don't know how they got there, but I'm guessing that they are Jailbreak and/or Cydia related. Any help would be appreciated.
     
  2. chargerfan macrumors member

    Joined:
    Aug 10, 2010
    #2
    Respring.
     
  3. serialtoon thread starter macrumors 6502a

    serialtoon

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Location:
    Long Beach
    #3
    Good work Nancy drew! Keeps on happening though. I figured out what it is. Thanks anyway.
     
  4. NathanA macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 9, 2008
    #4
    Care to enlighten the rest of us?

    -- Nathan
     
  5. Krafty macrumors 601

    Krafty

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Location:
    La La Land
    #5
    It's a problem with libhide if I recall.
     
  6. serialtoon thread starter macrumors 6502a

    serialtoon

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Location:
    Long Beach
    #6
    If you have an app that you haven't had the metadata removed and the app store sees that there is an update to it then it causes issues when you go and install anything. Wether it be from the app store or instalous or Cydia.
     
  7. Mr. Chewbacca macrumors 6502a

    Mr. Chewbacca

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Location:
    Dallas TX
    #7
    How would you go about fixing that?
     
  8. scirica macrumors 68020

    scirica

    Joined:
    May 13, 2008
    Location:
    Dallas, TX
    #8
    Libhide is the culprit here. Until we get an update this will continue. No need for the Nancy Drew comment!
     
  9. maturola macrumors 68040

    maturola

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Location:
    Atlanta, GA
    #9
    Is a bug on libhide library, it have been reported (Countless times) and it have also been acknowledge by Developers, jailbreakers and Saurik, a solution is already on the work however there are some more critical issues to be address first that are no easy fixable with a simple respring
     
  10. Mr. Chewbacca macrumors 6502a

    Mr. Chewbacca

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Location:
    Dallas TX
    #10
    Cool, its not that big of a deal anyway, just annoying.

    Thanks for the reply!
     
  11. hch3psa macrumors regular

    hch3psa

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Location:
    Arizona
    #11
    I was just experiencing this issue so I'm glad to know it's common. I figured out the respring fix but then I was scared that something was messed up. Great news!
     

Share This Page