Become a MacRumors Supporter for $25/year with no ads, private forums, and more!

photoj2754

macrumors 6502
Original poster
Oct 10, 2013
365
65
Akron
so not sure if this has been posted but I am getting blank pages on certain websites (Macrumors does this, have to tap it twice to show up). Mainly Amazon. I go to homepage select a department, select a film and the next page is blank. Anytime I try to see a product, the page is blank. Try and go back a page, that page is blank, too. I was running Purify but turned it off, rebooted Air but this still happens. Wrote Amazon and waiting for their reply. Googled but couldn't find anything mentioning the problem on the Air. Doesn't happen on my iMac running unlock. So some additional info, when I tap to see the product and get a blank page I tap to go back one page and get blank page but then it goes back one page on it's own without me touching anything and page shows up. When I tried to hit edit button here to add this, got a blank page. Thanks for any info.
 
Last edited:

photoj2754

macrumors 6502
Original poster
Oct 10, 2013
365
65
Akron
Try hold on refresh button and load without content blocker?
Yes, I've tried that several times with no luck. It's strange because it seems to be somewhat intermittent. Works sometimes certain ways, sometimes not at all. Did find a lot of people who have Kindles were having this problem but it never seemed like a solution was posted. Some references to clearing Amazon cookies but not much. Tried just about an hour ago and it was working fine. So just totally confused. Funny thing is that never happens when I'm buying something and checking out. Never a blank page there! Thanks for sharing.
 
Comment

garyleecn

macrumors 6502a
Jul 25, 2014
841
142
Yes, I've tried that several times with no luck. It's strange because it seems to be somewhat intermittent. Works sometimes certain ways, sometimes not at all. Did find a lot of people who have Kindles were having this problem but it never seemed like a solution was posted. Some references to clearing Amazon cookies but not much. Tried just about an hour ago and it was working fine. So just totally confused. Funny thing is that never happens when I'm buying something and checking out. Never a blank page there! Thanks for sharing.
Yeah I sometimes have that problem As well. Try resetting the browser?
 
Comment

photoj2754

macrumors 6502
Original poster
Oct 10, 2013
365
65
Akron
Amazon got back to me and said it is definitely a glitch on their side and are working to correct it. Good to know just doesn't explain why it happens on some other websites.
 
Comment

Spink10

Suspended
Nov 3, 2011
4,261
1,020
Oklahoma
Happened to me a lot. On both iPad and iPhone. Not sure what websites. But I visit Amazon a lot. I have to hit the refresh button to get the page to load.
 
Comment

Viper2005

macrumors 6502
Dec 2, 2007
455
272
Canada
Happened to me a lot. On both iPad and iPhone. Not sure what websites. But I visit Amazon a lot. I have to hit the refresh button to get the page to load.

Most times, when the page appears to be blank, if you swipe down the screen (as if to scroll down) the content magically appears!!
 
Comment

redheeler

macrumors 604
Oct 17, 2014
7,664
7,524
Often happens here on MacRumors when I go to a specific post in landscape mode on my iPhone 6s Plus. The page loads, then switches to all white. Scrolling on the page brings back the content, but still an annoying bug.
WhitePage.png
 
Comment

photoj2754

macrumors 6502
Original poster
Oct 10, 2013
365
65
Akron
Often happens here on MacRumors when I go to a specific post in landscape mode on my iPhone 6s Plus. The page loads, then switches to all white. Scrolling on the page brings back the content, but still an annoying bug.
View attachment 598202
So are you saying this is a bug in IOS on iPad? I have same problems here and a few other websites also. Still very bad on Amazon.
 
Comment

mrex

macrumors 68040
Jul 16, 2014
3,328
1,424
europe
Same thing with safari (iphone/ipad wifi/cellular). Getting it atleast couple of times in an hour. Refreshing usually helps. Doesnt matter which pages i use... And it is with Safari, Opera doesnt do that.
 
Comment

masotime

macrumors 68020
Jun 24, 2012
2,369
1,945
San Jose, CA
Pretty sure it's an annoying mobile Safari bug. I copy/paste the URL and open it in Chrome and it works fine.
 
Comment

PortableLover

macrumors 6502a
Apr 14, 2012
734
663
england
Have this at times. I just rotate to portrait and it comes back up. Has not happened on 9.1 yet however, but on my iphone it has.
 
Comment
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.