Blinking question mark after upgrade

Discussion in 'Apple TV and Home Theater' started by metajunkie, Feb 12, 2008.

  1. metajunkie macrumors newbie

    Joined:
    Jun 24, 2003
    Location:
    Washington, DC
    #1
    I've just downloaded the upgrade to ATV2.0. Once it asked to install the update, the ATV reset and then began to flash amber/white/amber/white over and over again while showing an icon of the ATV with a blinking question mark.

    If I unplug the Apple TV and plug it back in again, I get the 1.1 firmware. If I try doing a factory restore, I get the same scenario as above.

    've done some more research, but still no luck.

    After leaving the machine off for a while, I was able to perform a factory reset and have it reboot successfully. But alas, the upgrade still brought me the blinking question mark.

    I also ran a diagnostic (hold menu and down arrow until the apple tv resets), but that return that there were no problems with the drive.

    A previous post from apple says to bring in the appletv to the store if this problem occurs:
    http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=305164

    My inclination is to leave it off for a while and try a bit later. Otherwise, it's into the apple store, unless anyone else has a notion.

    Any thoughts are appreciated!

    Cheers,
    Jon
     
  2. imlucid macrumors 6502

    Joined:
    May 3, 2007
    #2
    It definitely sounds like you need to take this to a store.

    Kevin
     

Share This Page