Blue camera issue and battery (?)

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by ImaginaryAH, Oct 29, 2010.

  1. ImaginaryAH macrumors newbie

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Location:
    Norway
    #1
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/532.9 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.5 Mobile/8B117 Safari/6531.22.7)

    My iPhone is brand new. It's only 1 week old. But this is what a picture taken of white surface in complete darkness with flash looks like. Is it normal??[​IMG] Plus I'm having a little problem with the battery. It's drains very fast compared to a friend of mine. It can get down to 50% after about 4 hour of music on half volume with 3G on.
     
  2. raverminx macrumors newbie

    Joined:
    Feb 6, 2009
    #2
    what firmware are u on? mine is still on 4.0.1 and my flash is yellow, not blue like yours. somone else says theirs is green. have apple forgot that a flash should be white, not yellow, blue and green!
     
  3. ImaginaryAH thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Location:
    Norway
    #3
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_1 like Mac OS X; nb-no) AppleWebKit/532.9 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.5 Mobile/8B117 Safari/6531.22.7)

    Its 4.1. This is weird and stupid.. :(
     
  4. diesel macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 3, 2007
    #4
    Did you forget to pull off the plastic clear protector that was on the device out of the box?
     

Share This Page