Bluetooh Utility

Discussion in 'macOS' started by Fleetwood Mac, Jul 3, 2007.

  1. Fleetwood Mac macrumors 65816

    Fleetwood Mac

    Joined:
    Apr 27, 2006
    Location:
    Canada
    #1
    Has anyone else noticed this? Looks like someone goofed the spelling. :D
     

    Attached Files:

  2. polycat33 macrumors 6502

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Location:
    Alexandria, VA
    #2
    Hah, that's funny... what did you do to get that error? I'd love to see mine misspell it too.
     
  3. SDAVE macrumors 68040

    SDAVE

    Joined:
    Jun 16, 2007
    Location:
    Nowhere
  4. Fleetwood Mac thread starter macrumors 65816

    Fleetwood Mac

    Joined:
    Apr 27, 2006
    Location:
    Canada
    #4
    I tried to connect to my phone, but it wasn't in range.

    Respond.
     
  5. Father Jack macrumors 68020

    Father Jack

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Location:
    Ireland
  6. SDAVE macrumors 68040

    SDAVE

    Joined:
    Jun 16, 2007
    Location:
    Nowhere
    #6
  7. psychofreak Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
    #7
  8. dartzorichalcos macrumors 65816

    dartzorichalcos

    Joined:
    Mar 23, 2007
    Location:
    Atlantis
    #8
    Hope the misspelling would be fixed in Leopard. :p:)
    Never I seen a misspelling in an error. It's just rare.
     
  9. SDAVE macrumors 68040

    SDAVE

    Joined:
    Jun 16, 2007
    Location:
    Nowhere
    #9
    Ahh...my eyes are playing tricks on me. Good catch, send it to Apple.
     

Share This Page