Boot Camp Drivers

Discussion in 'macOS' started by jciapara, Feb 20, 2008.

  1. jciapara macrumors regular

    Joined:
    Jan 25, 2008
    #1
    Hi,

    I know what some of the guys will say, "why did you install windows?", "Mac OS X does everything you need". While I agree in part to that, I need windows to run few programs (2 to be exact) that don't have an OS X version. So I installed Windows XP in an 8GB Partition, everything went well but the drivers like video, audio, etc are not installed. Note * [I access my windows partition using parallels.], The instrucions on the Apple site, say all the drivers are on the Leopard installation CD, the only CDs I have are the ones that came with my iMac (2 Recovery CD's for Leopard) and in none of them have I found any drivers, I tried automatic driver find in windows having the CD 1 inserted and nothing (also with CD 2). Do you have any suggestions or am I missing something? How did you guys installed the drivers for windows?

    Thanks for any tips you might have on this.
     
  2. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #2
    DVD 1 of the grey installer DVDs that came with your iMac should have the Windows drivers on it. It should autorun when you insert it.
     
  3. cbrain macrumors 65816

    cbrain

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Location:
    North-East, UK
    #3
    If it dosent then I believe you can open the disc in Windows Explorer and there will be a file called "install.exe". That's the driver installer I think.
     
  4. jciapara thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 25, 2008
    #4
    Thanks

    Thanks for your replies, I now ran the boot camp installer and it showed a how it was installing ethernet, isight, bluetooth, etc, after it finished, it asked me to reboot, which I did, but even after rebooting the sound is still not working, and in the device manager there are 4 devices which show a yellow mark. I tried running the installers directly from the DVD under drivers/ folder, and still no luck, the devices that show the yellow mark are 2 audio and 2 video (PCI bridge? and Video Controller), any help? Thanks
     
  5. wesrk macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 4, 2007
    #5
    same boat here man, no solution found yet
     

Share This Page