Boot Camp help reqd

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by CBX, Jan 22, 2010.

  1. CBX macrumors regular

    Joined:
    May 15, 2007
    #1
    First time Boot Camp user.

    Running SL and decided to put Windows 7 (64bit) on using Boot Camp.

    Install seems ok but I have a red light on in my audio port.

    I have installed "Boot Camp Software Update 3.1 for Windows 64 bit" on the windows side. All this seems to do is update the nvidia drivers when I run it...

    Have I missed a step/update?? Is this a bug?

    Thanks for any help.
     
  2. CBX thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 15, 2007
    #3
    Great link :rolleyes:

    "The new Boot Camp 3.1 update (released today) supposedly fixes it. http://support.apple.com/kb/DL979"

    As I said in my post I have installed this and still have the light. I was hoping someone could tell me if Id mist a step out...
     
  3. spinnerlys Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
    #4
    But it seems it did not fix it, doesn't it?

    I showed you the links to give you an answer to what the red light is.

    Maybe the fixing of the red light is depending on what machine you have?

    Rolls eyes back at ya.

    PS:
    The thread title guy strikes again:

    A more descriptive and precise thread title will help cater to the right audience and get you more responses.
    To edit your thread title, just click on the [​IMG] button on the bottom right of your original post and then click the "Go Advanced" button below your message.


    Example: "Boot Camp 3.1 update on MacBook Pro 9.1 (or whatever machine you have) - still have red light in audio port"
     

Share This Page