Boot Logo question

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by bbplayer5, Jan 19, 2009.

  1. bbplayer5 macrumors 68030

    Joined:
    Apr 13, 2007
    #1
    How would I make a picture a boot logo? Even if I get the size down below what is allowed, it still says not valid...

    It keeps saying its not a proper PNG file...

    Any help would be greatly appreciated :)

    [​IMG]
     
  2. doobi18 macrumors 6502

    Joined:
    Dec 31, 2006
    Location:
    Sydney, Australia
    #2
    I would suggest converting it from JPG to PNG :)


    //doobi18
     
  3. bbplayer5 thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Apr 13, 2007
    #3
    It is a PNG on my computer. Photobucket made it a jpg.
     
  4. bytethese macrumors 68030

    bytethese

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Location:
    Cranford, NJ
    #4
    Can you attach the .png instead? Maybe there's something else wrong like color depth or something that some folks can look at. :)
     
  5. bbplayer5 thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Apr 13, 2007
    #5
    I dont know how to have it attach a PNG instead of the jpg.. Any way you could just convert that image for me, then tell me how you did it :D You would rock then... and I know you want to rock! :apple:
     
  6. TJisYeah macrumors member

    Joined:
    Jan 12, 2009
    #6
    hey i was having the same problem .. the size and everything was right but something was off on it.. are you using logome .. if so this is what i did to fix it


    you have to ssh into your phone.. Private/var/mobile/library. then find logome folder and delete it .. uninstall logome in cydia then reinstall work perfectly after that
     
  7. bytethese macrumors 68030

    bytethese

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Location:
    Cranford, NJ
    #7
    You can attach multiple files types on Mac Rumors forums. :) When you reply or create a post, scroll down and click the Manage Attachments button. There ya go, now you yourself can rock. :)
     
  8. bbplayer5 thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Apr 13, 2007
    #8
    Ok ill try that...
     

    Attached Files:

  9. bbplayer5 thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Apr 13, 2007
    #9
    LogoMe doesnt download anything for me even if i give it a good URL... is there a place i can SSH to and drop a PNG file to, and have it see it?
     
  10. bytethese macrumors 68030

    bytethese

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Location:
    Cranford, NJ
    #10
    Hmm, only thing I can see different than my logos is that the Alpha Channel is 0 on your png, mine shows 1. I'm not a graphics guy so I'm unsure if this is the issues. Here's my logos, maybe try to see if they work on your phone and if they do, it's def something wrong with your image and not your phone. :)
     

    Attached Files:

  11. TJisYeah macrumors member

    Joined:
    Jan 12, 2009
    #11
    did you read my fix?


    you have to ssh into your phone.. Private/var/mobile/library. then find logome folder and delete it .. uninstall logome in cydia then reinstall it worked perfectly after that
     
  12. bbplayer5 thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Apr 13, 2007
    #12
    hmm i just ran a reinstall... let me try that again...
     
  13. bbplayer5 thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Apr 13, 2007
    #13
    still doesnt work :( I dont even care if I have to reimage my phone, I just want that logo to work with pwnage.
     
  14. bbplayer5 thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Apr 13, 2007
    #14
    And this one...
     

    Attached Files:

Share This Page