Bootcamp Will Not Mount on Disk Utlity

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by CrlsThHdghg, Aug 26, 2015.

  1. CrlsThHdghg macrumors newbie

    CrlsThHdghg

    Joined:
    Oct 23, 2013
    #1
    Hello!

    So I've been trying to figure out how to fix this error for the last few hours, and nothing seems to be working.

    [​IMG]
    I've looked at other places online and most recommended to delete the Paragon NTFS driver. I deleted it, along with the two remaining extensions fusefs.fs & prlufs.fs from the system folder.

    When I checked the log to see what happened it tells me this:

    Aug 26 13:01:18 [Mac] Disk Utility[754]: Mount of disk0s4 blocked by dissenter PID=0 (unknown) status=0x0000c047 log=unknown message=(null)

    Basically, I'm trying to get this mounted so I can make a copy of the partition using Winclone.

    Any bits of info helps! Thank you!
     
  2. CrlsThHdghg thread starter macrumors newbie

    CrlsThHdghg

    Joined:
    Oct 23, 2013
    #2
    Update: I read somewhere that MacFuse was part the problem. I found out I had MacFuse, so I deleted it.

    When I went to check on the console, however, it gave me this:

    Aug 27 17:44:31 [Mac] Disk Utility[914]: Mount of disk0s4 blocked by dissenter PID=0 (unknown) status=0x0000c047 log=unknown message=(null)

    So basically, the same response. I'm thinking that maybe MacFuse wasn't completed deleted, because when I checked to see if it was still there using the terminal command [ pkgutil --pkgs | grep fuse ], I get this:

    com.parallels.prlufs.core.macfuseCore.MacFUSECore.pkg
    com.google.macfuse.core

    So... I'm stumped. Anyone has any tips?
     

Share This Page