Bootloaders has me confused and stressed

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Macman1993, Sep 9, 2008.

  1. Macman1993 macrumors 6502

    Macman1993

    Joined:
    Nov 23, 2007
    #1
    Ok I was told I need bootloaders to unlock my iphone 3g but another site said I don't so do I or don't I and if I don't how do I get passed this error [​IMG] I'm stressed over this cause tomorrow is my last day before I go back to boarding school and getting this stuff done there is hard and I have like a million things to do there so I am just stressed out over this cause I need to be able to unlock my phone before I go off to school so someone please help me.
     
  2. quikadanquik macrumors member

    Joined:
    Jul 23, 2008
    #2
    first of all you cannot unlock the 3G using pwnage tool yet
    also to jailbreak the 3G you dont need the boot loaders (only needed to unlock)
     
  3. Macman1993 thread starter macrumors 6502

    Macman1993

    Joined:
    Nov 23, 2007
    #3
    Thank you it isn't the answer I was hoping for but at least I can stop going crazy looking for stuff that doesn't exist
     
  4. quikadanquik macrumors member

    Joined:
    Jul 23, 2008
    #4
    also may i recommend that you use expert mode over simple because if you are using AT&T like i would expect you will need to deselect the activate box in expert mode (i also like to remove the custom boot and recovery mode logos but that is just me)
     
  5. Macman1993 thread starter macrumors 6502

    Macman1993

    Joined:
    Nov 23, 2007
    #5
    that's really good advice I'll be sure to do that when I can eventually jailbrake my 3g. Also can any 3g be unlocked that is running below version 2.0.2?
     
  6. macbookhamburg macrumors regular

    Joined:
    Jan 3, 2007
    #6
    no it can not ... not yet ...
    concerning the bootloaders... there are links to download them all over the web
    so just download them store them somewhere and you are set to go when it´s possible to unlock ...
     
  7. LSUtigers03 macrumors 68020

    LSUtigers03

    Joined:
    Apr 9, 2008
    #7
    What will happen to the phone if you don't deselect activate and if it causes problems can it be fixed if you restore and rejailbreak and deselect activate?
     
  8. quikadanquik macrumors member

    Joined:
    Jul 23, 2008
    #8
    yeah, just about any problem can be fixed by restoring your firmware
    it isnt always the most effiecient way to fix a problem though
     

Share This Page