OS X Borderlands 2 DLC not loading? (STEAM)

Discussion in 'Mac and PC Games' started by dvddesign, Dec 6, 2013.

  1. dvddesign macrumors newbie

    Joined:
    Aug 16, 2010
    #1
    I bought the Season Pass through GMG last week along with the UVHM2 pack and the Mechromancer pack. Redeemed all of the codes through Steam.

    The Mechromancer pack and the UVHM2 pack seem to have loaded properly, and Borderlands shows that I purchased the content for the Season Pass (all four DLC are marked as "Installed"), but none of the locations show up on the Fast Travel station in Sanctuary or from any other Fast Travel station.

    I know UVHM2 loaded properly because Raid at Digistruct Peak shows up on my list of locations.

    What's going on? I'm suspect that something I'm doing wrong has to do with the Season Pass specifically.
     
  2. DaveNinja macrumors 6502

    DaveNinja

    Joined:
    Oct 18, 2005
    #2
    you should have "hunter's grotto", "Oasis", and a couple other locations on your Fast Travel list (other two are something with 'badass' in the name, and something like 'unassuming pier'). What level is your character? I think Oasis (the easiest of the bunch, i think) is for level 30 and above.
     
  3. bwhinnen macrumors 6502

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Location:
    San Diego
    #3
    They should still show up even if you are not level 30, just means it is harder :p

    You can right click on the game then select properties and then go to Local Files and choose "Verify Integrity of Game Cache...". If that works you can then delete the local game content and re-download everything!
     
  4. DaveNinja macrumors 6502

    DaveNinja

    Joined:
    Oct 18, 2005
    #4
    what level should you be for the 4 season pass contents?
    Oasis was fine in the low to mid 30s. I played some of Hunter's Grotto at like 35 or 36 but found it kind of difficult and the quests were kind of annoying so i jumped to the RPG one at level 36 or 37 and was okay until I ran into some orc warlord with a skull by his health bar. I cant make a dent to him and he kills me really fast so i must be doing something wrong
     
  5. dvddesign thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 16, 2010
    #5
    I'll try redownloading or verifying the files. I know what the names of the locations are, they're definitely not appearing on the Fast Travel network stations.

    I know on the Xbox version, it shows up regardless of level.
     

Share This Page