bought apps won't load

Discussion in 'iPad Tips, Help and Troubleshooting' started by glen e, Oct 18, 2010.

  1. glen e macrumors 68030

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Location:
    Ft Lauderdale
    #1
    click on any purchased app and they flash the screen and then nothing happens - so do a restore?
     
  2. Night Spring macrumors G5

    Night Spring

    Joined:
    Jul 17, 2008
    #2
    Make sure your iPad is signed in to the corret iTunes store account.
     
  3. glen e thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Location:
    Ft Lauderdale
    #3
    it is...damn..hoping that was it...
     
  4. Night Spring macrumors G5

    Night Spring

    Joined:
    Jul 17, 2008
    #4
    Ok, then try shutting down the iPad (hold power until power off slider comes up, then slide to power off), and restarting.
     
  5. Intell macrumors P6

    Intell

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Location:
    Inside
  6. glen e thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Location:
    Ft Lauderdale
    #6

    next...tried hard reboot, deleting and re download in the app - deleting any other files on the pad...tried everything I can think of and I own 3 pads...

    hard restore coming up...no jailbreak here....pad is 2 weeks old...
     
  7. Night Spring macrumors G5

    Night Spring

    Joined:
    Jul 17, 2008
    #7
    Is it only one app? If so, maybe something is wrong with the app?
     
  8. glen e thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Location:
    Ft Lauderdale
    #8
    all bought apps.....every app that comes std with pad works fine - email mac ok, itunes account fine...
     
  9. Night Spring macrumors G5

    Night Spring

    Joined:
    Jul 17, 2008
    #9
    Sorry, got called away, but in any case, I'm out of ideas! :(

    Did restore work?
     
  10. glen e thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Location:
    Ft Lauderdale
    #10
    left it at work downloading the update - more tomorrow thanks!
     
  11. glen e thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Location:
    Ft Lauderdale
    #11
    update: a full restore did it...bought all the apps again (free) and they work fine...
     
  12. prot0type macrumors regular

    Joined:
    Jul 12, 2010
    #12
    Incidentally, this happened to me yesterday. I did a backup and noticed two things, the screen didn't shut off as it normally does during syncing and the meter stated I was over capacity or something to that affect even though I knew I had at least 15GBs of free space.

    Didn't really think anything of it till 2hrs later when none of my 3rd party apps loaded. All the native apps opened without a problem. Did a restore and so far so good as if nothing happened.
     

Share This Page