Boxee, Hulu

Discussion in 'Apple TV and Home Theater' started by greedyhands, May 27, 2009.

  1. greedyhands macrumors member

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Location:
    Atlanta
    #1
    Is anyone else that is running boxee on their ATV experiencing problems with Hulu again. I updated everything and the new format had been working fine for me for quite some time, but now whenever I go to watch a show it just freezes on the screen that is basically an image of the Hulu web page.
     
  2. nachos4twoo macrumors member

    Joined:
    Jun 27, 2008
    #2
    i just started a thread this morning on this issue, a poster stated that Boxee claims issue is resolved today? Im not home to test till later
     
  3. greedyhands thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Location:
    Atlanta
    #3
    Thanks for the info man. I just tried out an episode of My Name is Earl and it worked, tried Family guy and it didn't. It seems maybe the most popular shows take a longer time to load, or just end up timing out. Better than nothing I suppose
     
  4. kadeschs macrumors regular

    Joined:
    May 4, 2009
    #4
    Yes, Boxee claims the problems with Hulu have been fixed.
     
  5. kyleaa macrumors regular

    Joined:
    Jun 20, 2006
  6. Chris Rogers macrumors 6502a

    Chris Rogers

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Location:
    my house
  7. greedyhands thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Location:
    Atlanta
    #7
    I've got a mini running plex on my TV upstairs, and I will be replacing the Apple TV with a 2GHz Power Mac (I'm not quite done with the updrade yet). However, since it isn't intel, I won't be able to use Plex or Boxee, which is fine really, because I can just access my networked media without the program, and at least I will be able to watch hulu on the web page itself.
     

Share This Page