Brain fart: How do I activate my 6?

Discussion in 'iPhone' started by APPLEFAN8, Sep 19, 2014.

  1. APPLEFAN8 macrumors 65816

    APPLEFAN8

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Location:
    NJ/GA/FL
    #1
    I'm really drawing a blank, my iPhone 5 is still active but my iPhone is synced and all. It's frustrating i'm drawing a blank. Thanks
     
  2. sfwalter macrumors 68000

    sfwalter

    Joined:
    Jan 6, 2004
    Location:
    Dallas Texas
    #2
    Don't you just hook it up to your computer and activate in iTunes?
     
  3. terraphantm macrumors 68040

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Location:
    Pennsylvania
  4. ama0219 macrumors member

    Joined:
    Oct 13, 2011
    Location:
    Greensboro, NC
    #4
    I know to do it with Verizon I had to turn off my Samsung S4, call a number from another phone, enter some info, and restart my 6... worked fine after that. There were some instructions attached to my phone when I got it.
     
  5. APPLEFAN8 thread starter macrumors 65816

    APPLEFAN8

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Location:
    NJ/GA/FL
    #5
    I did but still says no service
     
  6. Newtons Apple macrumors P6

    Newtons Apple

    Joined:
    Mar 12, 2014
    Location:
    Jacksonville, Florida
    #6
    Did you turn it off and then back on?

    If that did not work call ATT and they will do it for you.
     
  7. nudoru macrumors regular

    Joined:
    Feb 27, 2012
    #7
    I have premire - I clicked the link in the order email to activate it. Entered the required numbers and then it said "pending" and that I'd get an email when it activated. Nothing for 1 hour. I rebooted and nothing. I called the support number, entered my phone # and it said it was now activated and to reboot. That did the trick.
     
  8. APPLEFAN8 thread starter macrumors 65816

    APPLEFAN8

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Location:
    NJ/GA/FL

Share This Page