BRAND NEW XMAS iPhone keeps charging and uncharging ever 2 seconds

Discussion in 'iPhone' started by McBeats, Dec 25, 2010.

  1. McBeats macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 10, 2007
    Location:
    erf
    #1
    HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    I got my sister an iphone for christmas and hours later she tries to plug it into her computer, and it wont charge, it'll try to charge (give us the ding noise) then immediately shows it not plugged in, and repeats this constantly every 3 seconds...

    What is this? bad battery? Guess I gotta make an appointment to the apple store before she goes back home.
     
  2. SDAVE macrumors 68040

    SDAVE

    Joined:
    Jun 16, 2007
    Location:
    Nowhere
    #2
    Does it charge fine with the included USB adapter (for the outlet)?

    If yes, then your computer might not be able to provide enough voltage/amperage to the iPhone. Try a different port or a port in the back of the computer.
     
  3. McBeats thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 10, 2007
    Location:
    erf
    #3
    its definitely the phone. i used several different connectors, both on computer and a/c, and also used my phone on them... its the phone for sure.
     
  4. lamina macrumors 68000

    lamina

    Joined:
    Mar 9, 2006
    Location:
    Niagara
    #4
    Probably right. Try plugging it in and restoring it. I'd do a DFU restore personally.
     
  5. SDAVE macrumors 68040

    SDAVE

    Joined:
    Jun 16, 2007
    Location:
    Nowhere
  6. Leet Apple macrumors 6502a

    Leet Apple

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Location:
    Canada
    #6
    Worry about it another time lol


    On a serious note, take it to the Apple Store
     
  7. McBeats thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 10, 2007
    Location:
    erf
    #7
    thing is she goes back to berkeley tomorrow, so kinda gotta deal with it as soon as possible, ya kno? But yeah, Apple Store first thing tomorrow/today :)
     
  8. PNutts, Dec 26, 2010
    Last edited: Dec 26, 2010

    PNutts macrumors 601

    PNutts

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Location:
    Pacific Northwest, US
    #8
    I assume it is a Mac? (I've had that behavior on Windows)

    Have you tried rebooting the phone? Hold down the sleep/wake and home buttons until it restarts.

    Oops. I should have added to restore it as a new phone in iTunes.
     

Share This Page