Broken Font display on Imac?

Discussion in 'iMac' started by AppleCandidate, Oct 14, 2007.

  1. AppleCandidate macrumors member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    #1
    See the bold text on this screenshot - what can the problem be?
     

    Attached Files:

  2. mkrishnan Moderator emeritus

    mkrishnan

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Location:
    Grand Rapids, MI, USA
  3. AppleCandidate thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 11, 2007
  4. imacan macrumors regular

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Location:
    Montreal, Canada
    #4
    Did you try deleting Firefox plist?
     
  5. mkrishnan Moderator emeritus

    mkrishnan

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Location:
    Grand Rapids, MI, USA
    #5
    I think Google tries to use Arial if it's available... I guess if it's not, then it will use your choice of sans serif font. So look in your preferences for what you have set as the sans serif font (Firefox -> prefs -> Content -> advanced button under fonts).

    If you're using a custom style sheet of your own, then an error in the syntax might also cause this.
     
  6. AppleCandidate thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    #6
    I just deleted - i changed the font - but it made no difference
     
  7. AppleCandidate thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    #7
    i fixed it - found the solution on another site - i had many duplicate fonts including ARIAL ttf from Windows, deleting all that solved the issue
     

Share This Page