Browsers crashes when viewing video

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by kitki83, Jun 25, 2007.

  1. kitki83 macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 31, 2004
    Location:
    Los Angeles
    #1
    I went to random websites with video, Apple Trailers website and my own video upload to test this out. Both Safari and Firefox crash everytime I click on a video to watch it. I have not done anything different with the system only change I have done is install Parallels. Here is the crash report

    PHP:
    Date/Time:      2007-06-25 00:38:11.399 -0700
    OS Version
    :     10.4.7 (Build 8K1079)
    Report Version4

    Command
    firefox-bin
    Path
    :    /Applications/Firefox.app/Contents/MacOS/firefox-bin
    Parent
    :  WindowServer [75]

    Version2.0.0.4 (2.0.0.4)

    PID:    556
    Thread
    Unknown

    Link 
    (dylderror:

    Symbol not found_QTGetMoviePlayabilityState
      Referenced from
    : /System/Library/QuickTime/QuickTimeComponents.component/Contents/MacOS/QuickTimeComponents
      Expected in
    : /System/Library/Frameworks/QuickTime.framework/Versions/A/QuickTime

    Model
    MacPro1,1BootROM MP11.005C.B044 processorsDual-Core Intel Xeon2.66 GHz3 GB
    Graphics
    NVIDIA GeForce 7300 GTNVIDIA GeForce 7300 GTPCIe256 MB
    Memory Module
    DIMM Riser A/DIMM 11 GBDDR2 FB-DIMM667 MHz
    Memory Module
    DIMM Riser A/DIMM 21 GBDDR2 FB-DIMM667 MHz
    Memory Module
    DIMM Riser B/DIMM 1512 MBDDR2 FB-DIMM667 MHz
    Memory Module
    DIMM Riser B/DIMM 2512 MBDDR2 FB-DIMM667 MHz
    Network Service
    Built-in Ethernet 1Etherneten0
    Network Service
    Parallels Host-GuestEtherneten2
    Network Service
    Parallels NATEtherneten3
    PCI Card
    NVIDIA GeForce 7300 GTDisplaySlot-1
    Serial ATA Device
    WDC WD2500JS-41SGB0232.89 GB
    Serial ATA Device
    ST3300620AS279.46 GB
    Serial ATA Device
    ST3500641AS465.76 GB
    Parallel ATA Device
    PIONEER DVD-RW  DVR-111D
    USB Device
    Generic USB HubALCORUp to 12 Mb/sec500 mA
    USB Device
    USB DeviceUp to 12 Mb/sec500 mA
    USB Device
    iP4300CanonUp to 12 Mb/sec500 mA
    USB Device
    USB ReaderUp to 12 Mb/sec500 mA
    USB Device
    Hub in Apple Pro KeyboardMitsumi ElectricUp to 12 Mb/sec500 mA
    USB Device
    USB-PS/2 Optical MouseLogitechUp to 1.5 Mb/sec100 mA
    USB Device
    Apple Pro KeyboardMitsumi ElectricUp to 12 Mb/sec250 mA
    FireWire Device
    built-in_hubunknown_valueUnknown
     
  2. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #2
    You're on 10.4.7? Maybe start by installing the 10.4.10 combo update from Apple. It looks like your problem is QuickTime-based. There are a few thing we can try, but update your OS first. After updating it with the combo update, run Software Update to make sure everything else is the latest version, especially QuickTime. :)
     

Share This Page