Browsers on this computer stopped connecting to the internet

Discussion in 'Mac mini' started by sboothby, Apr 30, 2013.

  1. sboothby macrumors newbie

    Joined:
    Apr 30, 2013
    #1
    I have an older mini running 10.6.8. Last week, the browsers on this computer stopped connecting to the internet, even though the Network app under settings says it is connected, and there are two other Macs on the same router, one of which is also a mini, whose browsers are connecting fine.

    I'm running Firefox and Safari on this mini.

    Any suggestions?

    Thanks
     
  2. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #2
    Does it also happen in another, even temporarily created, user account?

    Have you reset Safari and/or Firefox?

    You can reset Safari this way:
    [​IMG]

    To edit your thread title to a descriptive one, to get a knowledgable audience and help making the thread easier to find for people looking for the same information, just click on the [​IMG] button on the bottom right of your original post and then click the [​IMG] button below your message.
     
  3. sboothby thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 30, 2013
    #3
    Browser not connecting to internet

    I just tried resetting Safari and that didn't do anything about the situation.

    How would you re-commend re-titling the entry to get more feedback?

    Thanks
     
  4. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #4
    Does it also happen in another, even temporarily created, user account?
    Have you tried deleting "com.apple.Safari.plist" in Macintosh HD / Users / YOU / Library / Preferences / yet?

    I left instructions on how to do it in my first reply. But some moderator already took care of it.
     

Share This Page