BSD Subsystem appears to be missing?

Discussion in 'iPod touch Hacks' started by ebel3003, Nov 11, 2007.

  1. ebel3003 macrumors 6502a

    ebel3003

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Location:
    "The Google"
    #1
    I don't normally create topics of my own, especially to ask questions that are probably pretty obvious, but this one I couldn't seem to locate an answer to. I restored and updated to 1.1.2, following with a Jailbreak. Unfortunately I can't seem to find BSD Subsystem in Installer, even when "viewing all".

    None of the BSD Subsystem binaries are on the device, so I know that they aren't already there from the new GUI process (I still much prefer the manual method, but what can you do). So does anyone have any insight for me? Is there a source I should add? (I do have Community Sources installed.)

    Thanks a ton.
     
  2. ebel3003 thread starter macrumors 6502a

    ebel3003

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Location:
    "The Google"
    #2
    It seems that one of the sources was simply not responding, but now seems to be returning the list correctly.

    My apologies for creating a thread so impulsively.
     
  3. ghostrider455 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 12, 2007
    #3
    I cant seem to find it in installer either, any tips?
     
  4. madofrain macrumors member

    madofrain

    Joined:
    Sep 14, 2006
    #4
    Same here

    I've refreshed the sources half a dozen times since jailbreaking 1.1.2 ..Still no BSD showing in installer? The refresh is also really slow.

    Anyone have any idea of what may be at fault?
     
  5. mburchna macrumors newbie

    Joined:
    Sep 14, 2007
    #5
    I have 1.1.2 jailbroken but I cannot seem to find BSD or the summerboard
     
  6. ebel3003 thread starter macrumors 6502a

    ebel3003

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Location:
    "The Google"
    #6
    I think it's the volume of traffic from jailbreakers. Took me a few refreshes but I got it to pop up.
     

Share This Page