BUG in process suhelperd causing WICKED boot time

Discussion in 'MacBook Pro' started by XboxMySocks, Jan 21, 2015.

  1. XboxMySocks macrumors 68020

    XboxMySocks

    Joined:
    Oct 25, 2009
    #1
    So I have an SSD and after a clean install of Yosemite I noticed the boot time went from ~11 seconds to over a minute. After doing a verbose boot, I saw why. This process hangs over 300 times before crashing the boot and taking 30 seconds for the system to recover from.

    Any idea what the f*сk is going on?

    [​IMG]
     
  2. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #2
    Re-install Mavericks and see of the boot times decrease, it may be a Yosemite bug.
     
  3. XboxMySocks thread starter macrumors 68020

    XboxMySocks

    Joined:
    Oct 25, 2009
    #3
    I'm almost positive it is, but I would much rather stay on Yosemite given the option :/
     
  4. saturnotaku macrumors 68000

    Joined:
    Mar 4, 2013
    #4
    How did you create your installation media for Yosemite? If it was with DiskMakerX, I have had problems with it corrupting the flash drives I use.

    Try installing Mavericks from Internet Recovery, then immediately pop on to the app store and install Yosemite over it and see if that doesn't help.
     
  5. XboxMySocks, Jan 21, 2015
    Last edited: Jan 21, 2015

    XboxMySocks thread starter macrumors 68020

    XboxMySocks

    Joined:
    Oct 25, 2009
    #5
    I actually installed it from another disk on the same system :/

    EDIT: Thanks though, will try that
     

Share This Page