Bug with Safari 3.0 Beta and Google GMail Widget?

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by asherman13, Jun 11, 2007.

  1. asherman13 macrumors 6502a

    asherman13

    Joined:
    Jul 31, 2005
    Location:
    SF Bay Area, CA
    #1
    Is anybody else experiencing a problem with their Google GMail widget having recently updated Safari to the 3.0 Beta?

    If so, has anybody figured out a way to work around it? I tried reloading the widget, restarting my Mac, and re-downloading and installing the widget.
     
  2. chairguru22 macrumors 6502a

    Joined:
    May 31, 2006
    Location:
    PA
    #2
    yea, my gmail widget no longer works either since i installed the safari 3 beta. no fix yet that i know of yet.
     
  3. Marvy macrumors regular

    Joined:
    Jul 2, 2003
    Location:
    Germany
    #3
    Same here. Now that it doesn't work, I realize how convenient it was... :( Hope they fix it soon.
     
  4. sam10685 macrumors 68000

    sam10685

    Joined:
    Feb 2, 2006
    Location:
    Portland, OR
    #4
    I just downloaded the Safari 3.0 beta and my GMail widget is ok.
     

    Attached Files:

  5. 2Shae macrumors 6502

    Joined:
    Sep 7, 2006
    #5
    It happens to the other Gmail widget...I know because I have the same problem.
     
  6. AvalonX macrumors newbie

    Joined:
    May 15, 2007
    #6
    Ditto.

    Also, does anyone know if widgets are automatically updated in anyway?
     
  7. asherman13 thread starter macrumors 6502a

    asherman13

    Joined:
    Jul 31, 2005
    Location:
    SF Bay Area, CA
    #7
    3.0.2: Problem solved!

    Safari 3.0.2 Beta (released today) fixes the problem. Yay!
     

Share This Page