Bulit in cam troubles

Discussion in 'MacBook' started by Zombehxbunn, Dec 9, 2009.

  1. Zombehxbunn macrumors newbie

    Joined:
    Dec 9, 2009
    #1
    I have a macbook 10.4 My built in cam stopped working a couple hours ago when my mac crashed,I had a dvd in a couple mintues before it crashed so Now i'm all confused. I've been trying everything to get it open,photobooth wont open it,ichat says no camera attached to this computer. SO i'm puzzled.
     
  2. r.j.s Moderator emeritus

    r.j.s

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Location:
    Texas
  3. spinnerlys Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
    #3
    Have you repaired permissions yet?

    By macbook 10.4 you mean you have Mac OS X 10.4.x on an 2006/7 MacBook?

    What was the crash like?

    Was it this?
    [​IMG]
    http://support.apple.com/kb/HT1392


    Do you still have warranty?
     
  4. Zombehxbunn thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 9, 2009
    #4
    Reparied permissions? Where do I do that?

    Yeah I have a Mac OS X 10.4

    Uh everything froze so I I shut it down and instead it like did a major crash before I could do a normal shutdown. I dident get a message like thta though.
     
  5. spinnerlys Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
    #5
  6. Zombehxbunn thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 9, 2009
    #6
    I've tried,dident work D:
     
  7. r.j.s Moderator emeritus

    r.j.s

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Location:
    Texas
  8. Zombehxbunn thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 9, 2009
    #8
    Nope it doesnt
     
  9. r.j.s Moderator emeritus

    r.j.s

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Location:
    Texas
    #9
    You might have to take it to the Apple store then ...
     
  10. scottness macrumors 65816

    scottness

    Joined:
    Mar 18, 2009
    Location:
    Room 101
    #10
    Same thing happened to my MBA. I eventually took it back to the Apple Store, got it back in a week. Works fine now.
     
  11. Zombehxbunn thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 9, 2009
  12. scottness macrumors 65816

    scottness

    Joined:
    Mar 18, 2009
    Location:
    Room 101
    #12
  13. r.j.s Moderator emeritus

    r.j.s

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Location:
    Texas
    #13
  14. Zombehxbunn thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 9, 2009
    #14
    Fangs so much for your help,it fixed it's self it looks like!
     
  15. r.j.s Moderator emeritus

    r.j.s

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Location:
    Texas
    #15
    What did you do?
     
  16. scottness macrumors 65816

    scottness

    Joined:
    Mar 18, 2009
    Location:
    Room 101
    #16
    Fangs?
     
  17. spinnerlys Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
    #17
    A non-believer of Tru Blood I suppose?
     

Share This Page