iPhone Buy 5s then go back to jailbroke 5?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by tjewell71, Sep 18, 2013.

  1. tjewell71 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 25, 2012
    #1
    If I buy the iphone 5s and use it for a couple days and don't like it, can I got back to my jailbroken iphone 5 and use it just like i left it or will I have to restore the iphone 5?
     
  2. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #2
    Just put your sim back in your iPhone 5 and turn it back on :confused:
     
  3. tjewell71, Sep 18, 2013
    Last edited: Sep 18, 2013

    tjewell71 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 25, 2012
    #3
    I am on verizon, have no reason to take out sim
     
  4. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #4
    For CDMA phone, you will need to have Verizon switch the phones back and forth for you (unless someone knows another method)

    I use only GSM due to it's ease of use in issues such as this
     
  5. tjewell71 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 25, 2012
    #5
    I can go online to switch the phone back and forth myself, i just wanted to make sure when I did this I would not lose my jailbrake. Thanks
     
  6. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #6
    The only way to remove the jailbreak is by updating/restoring the firmware.
     
  7. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #7
    No, you will not lose the JB.
    The phone will be JB and just the way you left it before unless you plug it to iTunes and restore it.
     
  8. SimsDelt macrumors member

    Joined:
    Apr 4, 2013
    #8
    iPhone to iPhone on Verizon you just take the sim out and put it in the new one. I traded a white iPhone 5 for a black one about 2 months ago and all I did was power down both phones, move my sim card over to the new phone and powered it up. Went through activation and it was good to go.
     
  9. labman macrumors 604

    labman

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    Mich near Detroit
    #9
    Verizon is CDMA no Sim
     
  10. SimsDelt macrumors member

    Joined:
    Apr 4, 2013
    #10
    Ummmm. There is a micro SIM card in the right side of the phone. So yes, their 4G phones she SIM cards.

    ----------

    Use SIM cards... Sorry for auto correct. Their 3G phones didn't use them... But all 4G phones in Verizon need a sim card for access.
     
  11. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #11
    Correct.
    LTE needs sims even on CDMA carriers.
     

Share This Page