Buy newer 1866 ram for classic mac pro

Discussion in 'Mac Pro' started by Vic Damone Jr, Sep 13, 2015.

  1. Vic Damone Jr, Sep 13, 2015
    Last edited: Sep 13, 2015

    Vic Damone Jr macrumors newbie

    Joined:
    Apr 9, 2015
    #1
    Hi i once saw a guy here who was using his ram from his new mac pro in his classic mac pro. Id also like to do this because i want to buy new ram for my classic mac pro that might also be usable in one of the newer windows work stations we have in the office. thank you. If Yes i will be buying 3 sticks of pc-14900 ram and i know it will only run at 1333 if indeed it does work.
     
  2. scotttnz macrumors 6502

    Joined:
    Dec 16, 2012
    Location:
    Auckland, New Zealand
    #2
    I have 1866 RAM in my 4,1, because I had some available already when I got the Mac. It runs fine at the lower speed.
     
  3. Vic Damone Jr thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 9, 2015

Share This Page