Bypass Wi-Fi Requirement?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by gillilandboy, Jan 20, 2009.

  1. gillilandboy macrumors 6502

    Joined:
    Apr 3, 2007
    Location:
    St. Louis MO
    #1
    I have just downloaded the uStream app and I want to watch the inauguration here at school but I only have a 3G connection. Is there anyway to bypass the Wi-Fi requirement? I have a Jailbroken 3G 16GB.
     
  2. Acronym macrumors 68000

    Joined:
    Apr 26, 2008
    #2
    link to thread if you want it

    http://forums.macrumors.com/showthread.php?p=6966117#post6966117

    try that the people say its supposed to work with any app by tricking your phone to thinking its always on wifi
     
  3. gillilandboy thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Apr 3, 2007
    Location:
    St. Louis MO
    #3
    Thanks for your post. Like I said I am at school so I can not SSH in to my phone is there anyway to do this on the phone?
     
  4. Mess macrumors 6502

    Mess

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Location:
    Newcastle Upon Tyne, UK
    #4
    isnt there an app in cydia that makes programs think your 3G signal is wifi?

    Sorry i cant remember the name of it or i would point it out.
     
  5. mymacrumorse macrumors member

    Joined:
    Jun 25, 2008
    #5
    Sure you can

    I understand that this is a historic moment that you dont want to miss :).... So try this and let me know if it helps.

    Look for MobileFinder in Cydia repo and install it.

    Again look for gtextedit and install it.

    Open gtxtedit and hit open and type in the path that I have mentioned.

    \Library\MobileDevice\MobileSubstrate\VOIPOver3G.plist

    make sure you search online for the spellings for the path. They are case sensitive.

    This will open the plist file. there you can add "tv.ustream.player" and then save it. Once you save it make sure you use MobileFinder to check the permissions of the plist file (Before and after should be same for permissions).

    I'm not sure if editing the plist file would change the permissions but just check to make sure they are same.

    Restart the phone and Ustream should work.

    I hope I left you enough time before the inauguration..
     
  6. daflake macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 8, 2008
    #6
    I can't believe that the school will not have this televised... Have you asked? This is somthing I would think our education system would want you to see.
     
  7. Tallest Skil macrumors P6

    Tallest Skil

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #7
    Where does he live, America? Yeah, they don't care. My local high school wouldn't recognize President's day or Martin Luther King, Jr. day as holidays.

    Classes proceeded as normal during 9/11, as well. We saw nothing, we heard nothing, until we got home.
     
  8. aerospace macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 26, 2007
    #8
    Are you kidding? 9/11 my engineering class came to a standstill, as we got updates by people with cell phones every few mins. Some had internet, others just called someone and got updates which they relayed to us.

    Today at work(I'm off today), we're having red white blue cake for everyone...it's a Walmart. We even setup a tv so people can watch live in the breakroom.
     
  9. daflake macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 8, 2008
    #9
    Wow... I must have had exceptional schools. This is history and should have been in ever classroom and cafeteria!
     
  10. Tokiopop macrumors 68000

    Tokiopop

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Location:
    West Yorkshire, UK
    #10
    Maybe it's just America, because no one over here found out until they chose to watch the News... Then again, we're not gossip crazy lunatics :D
     
  11. b.c. macrumors 6502

    Joined:
    Nov 5, 2008
    #11
    too late for purposes of the inauguration, and may not be practical in all cases, but FYI I posted another way that seems to work using 3G, here:
    http://forums.macrumors.com/showpost.php?p=6973623&postcount=16

    basically it seems Ustream only wants to see that you have WiFi connection upon Launch. if there's another way to fool it then you should be able to stream over 3G...
     

Share This Page