Cache problem?

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by mamouneyya, Mar 23, 2011.

  1. mamouneyya macrumors member

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Location:
    Jordan
    #1
    Hi!

    Since about a month or more, everytime I open Macrumors.com I see old contents from the last time I visited the site. Once I refresh the page, I see punch of new contents coming to the top.

    Is it just me? Anyone else having this issue?
     
  2. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #2
    Did you reset your browser yet and empty its cache?
     
  3. mamouneyya, Mar 23, 2011
    Last edited: Mar 23, 2011

    mamouneyya thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Location:
    Jordan
    #3
    I've emptied the cache tens of time. Actually, the issue is happening with Safari, Chrome and Firefox, so I don't think it's a browser issue.
     
  4. Doctor Q Administrator

    Doctor Q

    Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2002
    Location:
    Los Angeles
    #4
    I wonder if it's related to your location. Perhaps there's caching done by your ISP that users in other countries aren't subject to.
     
  5. mamouneyya thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Location:
    Jordan
    #5
    Hmm, it seems that you're right. I tried today to open the site using my friend's internet connection, which is using a different ISP, and the problem disappeared. Now, I've tried to open it again, and the latest news was the one of the last time I opened the site using my ISP, without the new ones that were loaded when I used my friend's connection.

    Makes sense...
     

Share This Page