Call of Duty 2 on GMA 950

Discussion in 'Mac and PC Games' started by 2thousand9, Mar 28, 2009.

  1. 2thousand9 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Location:
    Canada
    #1
    I just got a white Macbook with a GMA 950, 1GB RAM and 2GHz C2D. I was reading around and it said Call of Duty 2 would not run on a GMA 950 (even on windows) but I decided to check anyways. I copied the Call of Duty 2 folder from the computer I was using (My parents C2D 2GHz X1600 Radeon iMac) and tested it. It worked. I had to put the quality to the minimum and the frame rate was still not great but it ran better or just as good as an iMac G5 with 9600 Radeon and 1.8GHz (which is the minimum spec). I just want to say that owners of a GMA 950 that it DOES work.

    BTW. This was in Leopard not windows.
     
  2. eXan macrumors 601

    eXan

    Joined:
    Jan 10, 2005
    Location:
    Russia
    #2
    Nobody said it won't run... I run it on my gma950 too.. its slow, but playable in some MP levels.
     
  3. lxkate23xl macrumors newbie

    Joined:
    Dec 26, 2009
    #3
    quality?

    how do you change the quality the game is run in?
     
  4. eXan macrumors 601

    eXan

    Joined:
    Jan 10, 2005
    Location:
    Russia
    #4
    Options from the game menu.
     
  5. jakeguy99 macrumors regular

    jakeguy99

    Joined:
    Jan 21, 2007
    #5
    Should run fine, just turn the graphics and resolution down.
     
  6. 95thSharpe macrumors member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    #6
    Works brilliant on GMA X3100 with 1GB RAM on normal settings
     

Share This Page