Cam2Cam

Discussion in 'MacBook' started by joshuaXaaron, Nov 29, 2008.

  1. joshuaXaaron macrumors newbie

    Joined:
    Mar 28, 2008
    #1
    I always seem to have trouble caming! it will tell the other person it got timed out. and its very frustrating. i use ichat and i dont get why this is happening? anyone have suggestions(i told the other person to shut off ther firewall. so that wasnt the issue)
     
  2. likemyorbs macrumors 68000

    likemyorbs

    Joined:
    Jul 20, 2008
    Location:
    NJ
    #2
    might that other person be a windows user? video chat doesnt work with windows unless you use Skype
     
  3. youssefm macrumors 6502

    Joined:
    Oct 7, 2008
    #3
    are you serious? I've used iChat, aMsn and a ton of other video chat software with windows users
     
  4. likemyorbs macrumors 68000

    likemyorbs

    Joined:
    Jul 20, 2008
    Location:
    NJ
    #4
    i've never been able to connect to a windows user using aim through ichat before...always that same problem as the OP is posting.
     
  5. alphaod macrumors Core

    alphaod

    Joined:
    Feb 9, 2008
    Location:
    NYC
    #5
    What kind of Internet connection are you utilizing?
     
  6. youssefm macrumors 6502

    Joined:
    Oct 7, 2008
    #6
    thats weird, through iChat you can have a video convo w/ a windows user under the aim preference, also with aMsn you can do it using windows live/msn
     
  7. joshuaXaaron thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 28, 2008
    #7
    i have verizon fios(cable) and yes the other person was running windows
     
  8. davwin macrumors regular

    Joined:
    Nov 4, 2008
    #8
    OS X to Win with iChat/AIM worked for me as well but, I did get plenty of crashes and errors per the OP doing it. Requires a specific version of AIM and that version has known compatibility issues under Vista with certain video cards/drivers so...

    As someone else suggested, maybe try Skype: It is multiplatform, Free, Far fewer issues under Vista and OS X and you don't have to worry about the various versions/incompatibilities.
     
  9. jonbravo77 macrumors 6502a

    jonbravo77

    Joined:
    Feb 20, 2008
    Location:
    Phoenix, AZ
    #9
    Bandwith, it's all about bandwith. To video chat there needs to be a minimum internet bandwith. I don't know what it is but I have the same issue. If I don't have just enough bandwith video chat does not work but Audio chat will. I use iChat as well.
     

Share This Page