Camera problem

Discussion in 'iOS 7' started by BLVX, Mar 7, 2014.

  1. BLVX macrumors newbie

    Joined:
    Aug 28, 2012
    #1
    When in camera mode I can still see my operator battery level clock etc, is that normal or what, its buggin me. Pic below

    https://www.dropbox.com/s/14mk8dp3i03c45u/2014-03-07%2015.14.37.png
     
  2. Tyler23 macrumors 603

    Tyler23

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Location:
    Atlanta, GA
    #2
    Try a hard restart - hold the home and power button together, wait until your phone shuts off and you see the apple logo reappear. Should take about 10 seconds or so. Then re-open camera.
     
  3. BLVX, Mar 7, 2014
    Last edited: Mar 7, 2014

    BLVX thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 28, 2012
    #3
    I tried, no help :( if i open camera from lockscreen its fine but when opening cam normally they appear again
     
  4. The Doctor11 macrumors 603

    The Doctor11

    Joined:
    Dec 15, 2013
    Location:
    New York
    #4
    That's really weird. If you want you can do a restore
     
  5. Anton626 macrumors member

    Joined:
    Mar 2, 2014
  6. The Doctor11 macrumors 603

    The Doctor11

    Joined:
    Dec 15, 2013
    Location:
    New York
    #6
    Are you using iOS 7.0.6. If not update that could help.
     
  7. Scott M macrumors regular

    Scott M

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Location:
    Milton Keynes
    #7
  8. BLVX thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 28, 2012

Share This Page