cameras not loading in leopard

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by excalibur313, Dec 26, 2007.

  1. excalibur313 macrumors 6502a

    excalibur313

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Location:
    Cambridge, MA
    #1
    I just upgraded an ibook to leopard and now when I try to use iphoto, the camera never shows up either on the desktop or in iphoto. I have tried both cameras I have: a nikon and a sony. Does anyone have any suggestions of where to go next? Where exactly are the drivers for cameras located? Thanks for your help!
     
  2. excalibur313 thread starter macrumors 6502a

    excalibur313

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Location:
    Cambridge, MA
    #2
    So what do you all think? I did delete unnecessary print drivers after installing leopard. (Folders in printer of companies I didn't have printers to.) Do you think that could have screwed it up?
     
  3. Father Jack macrumors 68020

    Father Jack

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Location:
    Ireland
    #3
    Sorry I can't help but I don't think you deleting printer drivers would be the cause.
     
  4. Mydel macrumors 6502a

    Mydel

    Joined:
    Apr 8, 2006
    Location:
    Sometimes here mostly there
    #4
    Try deleting preferences for iPhoto. That should take you to main screen after hooking up cameras ("Do you want to...")
     
  5. theBB macrumors 68020

    theBB

    Joined:
    Jan 3, 2006
    #5
    If they don't show up in Finder, I don't think fiddling with iPhoto would help at all. If you connect a USB drive, does it show up in Finder? If it does, at least you can use a card reader to access your photos.
     
  6. excalibur313 thread starter macrumors 6502a

    excalibur313

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Location:
    Cambridge, MA
    #6
    Oooh good call! So it doesn't even show up in disk utility and neither does a flash drive. Is there a good way to fix this or do I have to format?
     

Share This Page