Can 4.3.5 be jailbroken on the iPad 2?

Discussion in 'iPad Hacks' started by Captain America, Dec 14, 2011.

  1. Captain America macrumors 6502

    Joined:
    Aug 29, 2011
    Location:
    Philly
    #1
    Yeah this is a noobish question but can iPad 2 be jail broken on the iPad 2? If not, should I upgrade to 5.0 or 5.0.1? Thanks for the help.
     
  2. ansabakhan macrumors 65816

    ansabakhan

    Joined:
    Mar 3, 2010
    #2
    only 4.3.3 on ipad 2 can be jail broken at the moment ... don't waste anymore time looking
     
  3. Captain America thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Aug 29, 2011
    Location:
    Philly
    #3
    Thanks for the quick reply. Should I upgrade then?
     
  4. number84 macrumors 6502

    Joined:
    Mar 30, 2011
    #4
    you can only upgrade to 5.0.1 now, and since you can't jailbreak on 4.3.5, i suggest to upgrade now. say 5.1 or 5.0.2 comes out, any jailbreak they're working on now (and may release) may cease to work...so, you're back where you're at now.

    so, my suggestion is to upgrade.

    personally, i'm on 5.0 hoping for a jailbreak on this version...and won't upgrade until:

    a. they come out and say no jailbreak for 5.0
    b. new features in next upgrade are too good to pass up
     
  5. ansabakhan macrumors 65816

    ansabakhan

    Joined:
    Mar 3, 2010
    #5
    you should save your SHSH blobs for 5.0.1 and stay on 4.3.5 if you can for now... if a jailbreakme.com kind of jailbreak comes out for 4.3.5 , then you will be out of luck if you are already on 5.0.1 and no way to go back to 4.3.5 as you cant save shsh Blobs for it any more...

    search for tiny umbrella and search on how to save shsh blobs ... every time there is a apple upradge , just save your shsh blobs on ur computer using tinyumbrella
     
  6. Captain America thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Aug 29, 2011
    Location:
    Philly
    #6
    Yeah I saved my blobs. 5.0.1 and 5.1b1 (which I didn't even know about).

    So I've got one person that says upgrade and another that doesn't. What should it be then?
     
  7. ansabakhan macrumors 65816

    ansabakhan

    Joined:
    Mar 3, 2010
    #7
    we both are not wrong....
    its your choice.... chances are if we get a jailbreak most likely it will be for 5.0.1 as i don't think it will just be for 4.3.5 atleast... so its your choice. ..

    just remember while doing that, there is no way you will be able to go back to any 4.XX ios after your upgrade
     
  8. Captain America thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Aug 29, 2011
    Location:
    Philly
    #8
    Well I mean is there anything that I'll lose besides the potential jailbreak in the update?
     
  9. ansabakhan macrumors 65816

    ansabakhan

    Joined:
    Mar 3, 2010
    #9
    you are not losing any thing else, its like like iPhone where baseband matters some times ...
     
  10. Captain America thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Aug 29, 2011
    Location:
    Philly
    #10
    Well I doubt the baseband really matters on an iPad so I'm alright.
     
  11. ansabakhan macrumors 65816

    ansabakhan

    Joined:
    Mar 3, 2010
    #11
    yaa that's what i meant ...base-band does not matter (if you have a 3g at&t model its unlocked any ways)
     
  12. Captain America thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Aug 29, 2011
    Location:
    Philly
    #12
    I do indeed have that model. I guess I'll go and update. Does it make the iPad any faster or anything? Or does it just add notifications and such.
     
  13. ansabakhan macrumors 65816

    ansabakhan

    Joined:
    Mar 3, 2010
    #13

    http://www.apple.com/ios/features.html
     
  14. Captain America thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Aug 29, 2011
    Location:
    Philly
    #14
  15. Captain America thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Aug 29, 2011
    Location:
    Philly
    #15
    Nevermind, used the Tiny Umbrella method to do it. Looks like it's working now.

    EDIT: Double nevermind, got error 11 now.
     
  16. rrandyy macrumors 6502

    Joined:
    Jan 14, 2009
    #16
    Did you make sure TinyUmbrella isn't messing with your hosts file?
     
  17. Captain America thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Aug 29, 2011
    Location:
    Philly
    #17
    Hi there. I'm not sure what the problem was (I did check the hosts file) but it worked fine on my laptop. Thanks for the assistance.
     

Share This Page