can drop down menus be made in iweb?

Discussion in 'Web Design and Development' started by loofa, Sep 19, 2008.

  1. loofa macrumors newbie

    Joined:
    Sep 19, 2008
    #1
    Actually, I think the title of this post covers it. I've been told they cannot, but I'm hoping that someone will know better.
     
  2. angelwatt Moderator emeritus

    angelwatt

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    USA
  3. loofa thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 19, 2008
    #3
    thanks! that site looks full of good info. Hopefully it's looks will reflect it's inner reality.
     
  4. Mitou macrumors regular

    Joined:
    Jan 25, 2008
    #4
    you can do it by inserting a "insert drop menu here" line in your page then publish and post edit the html. find the line and replace it with your drop menu code. Use massReplace it to do it and you can edit a bunch of pages at one time. but be aware that you will need to redo it for the pages that you edit everytime that you update.
     
  5. Carole Hayes macrumors newbie

    Joined:
    Mar 16, 2008
    #5
    I LOVE that site, but the menu created by bullet 9 on that page is a pull-down menu, and I'm looking for a drop-down menu that will appear when I mouse over a link....

    I've been searching for days now, and I really was hoping to avoid having to do the whole "code by hand and replace those parts every time I publish" thing....
     
  6. Mitou macrumors regular

    Joined:
    Jan 25, 2008
    #6
    here is a dropdown menu in iweb. the site is in French but you can use what I said earlier in this post with the code on this page
     
  7. Carole Hayes macrumors newbie

    Joined:
    Mar 16, 2008
    #7
    Thank you!! :)
     
  8. valanubis macrumors newbie

    Joined:
    Dec 13, 2008
    #8
    page not online anymore!

    Hey! I need exactely about what you're speaking in this topic, but the page that you gove is not on-line anymore.. :(
    Do someone has another link for this page or an another exemple?!
    Thanks!
     
  9. xroox macrumors newbie

    Joined:
    Jan 19, 2009
    #9
    Hi

    Hi me too, also interested and noticed the page is no longer active. Thanks
     
  10. xroox macrumors newbie

    Joined:
    Jan 19, 2009
  11. gettleshtetl macrumors newbie

    Joined:
    Feb 22, 2008
    #12
    Is there an easier way?

    Thank you for this useful description. But for the novice web page creator, is their a "drag and drop" way to add drop down menus? It doesn't sound like it.
     
  12. katkayla macrumors newbie

    Joined:
    Aug 18, 2011
    #13
    Tear down and drop down menus

    Thank you for allowing me to not have to change to Wordpress or any of the millions of other web development pages. The drop down menu was the one thing I still needed to be able to do on IWeb.
     

Share This Page