Can i go back to 10.5.2?!

Discussion in 'MacBook' started by ki2594, Jun 1, 2008.

  1. ki2594 macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 12, 2008
    Location:
    Carmel, IN.
    #1
    The wireless "bug" happens now to me a few times a day and its annoying. It will disconnect...search...reconnect again and again sometimes and it sucks. This seems to have happened only after i updated to 10.5.3. Is there ANY way i can go back without a backup?
    Thanks!
     
  2. LowMach macrumors member

    Joined:
    May 7, 2008
    #2
    i seem to have my wifi woes fixed:

    removed the com.apple.airport.preferences.plist & removed my home wifi from the airport network preferred settings then reboot

    also
    brought down my wifi network and then started over with the same settings

    i have now been 24 hours with no trouble *knocks on wood*

    i think it has something to do with the encryption because i could hook up to unsecured wifi with no trouble while having trouble with my modest wep security and mac compare.
     
  3. me_94501 macrumors 65816

    me_94501

    Joined:
    Jan 6, 2003
    #3
    Odd, 10.5.3 seemed to have *fixed* that issue for me. Could be a coincidence, but I don't think it's cropped up for me since upgrading.

    Uh, as for downgrading, the one way I know for sure would work is backing everything up, erasing the drive, installing 10.5 off the install disc, upgrading to 10.5.2, and restoring from the backup, but that's really time-consuming.

    Does anyone know if one can "Archive and Install" off the Leopard disc to downgrade? I would guess you could, but I've never tried it.
     
  4. ki2594 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 12, 2008
    Location:
    Carmel, IN.
    #4
    yeah i know many used to have that problem but i got it right when i updated to 5.3 so i mite try what the first replier said.
     
  5. ki2594 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 12, 2008
    Location:
    Carmel, IN.
    #5
    ive also noticed this problem only occurs when in desktop mode. It hasn't ever happened when i've normally used the macbook. But it happens like once or twice a day. and what was the com.apple thing you deleted. I can't find it!
     
  6. me_94501 macrumors 65816

    me_94501

    Joined:
    Jan 6, 2003
    #6
    Easiest way to get to it:
    1. From the Finder, select the Go menu -> Go to Folder
    2. type "/Library/Preferences/" (minus quotes) and press enter. The file should be in there.
     
  7. ki2594 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 12, 2008
    Location:
    Carmel, IN.
    #7
    weird...that folder or file isn't there?? i went in the preferences but no airport there.
     
  8. me_94501 macrumors 65816

    me_94501

    Joined:
    Jan 6, 2003
    #8
    Oops! I just double-checked. The folder I should have given you is "/Library/Preferences/SystemConfiguration/".

    Sorry about that. :eek:
     
  9. ki2594 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 12, 2008
    Location:
    Carmel, IN.

Share This Page