Can I jailbreak my 3G 32gb yet?

Discussion in 'iPod touch Hacks' started by k4show, Oct 7, 2009.

  1. k4show macrumors member

    Joined:
    Sep 13, 2009
  2. memo90061 macrumors 6502

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Location:
    Los Angeles, CA
  3. McCready00 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 10, 2009
    #3
    Geohot made it work today.. I think Chronic Dev will loose this battle...

    We should get it in the next days..
     
  4. elpmas macrumors 68000

    elpmas

    Joined:
    Sep 9, 2009
    Location:
    Where the fresh snow don't go.
  5. k4show thread starter macrumors member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    #5
    He did break it, it's called black ra1n just google it. I used it on my 3g 32gb and it worked like a charm except it has to be tethered.
     
  6. andybno1 macrumors 68040

    andybno1

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Location:
    Liverpool, UK
    #6
    pwnagetool has been released so you head over to the dev team blog and grab the torrent ;)
     
  7. thegymnast96 macrumors newbie

    Joined:
    Oct 13, 2009
    #7
    Possible

    It is possible I did it on 3.0 and 3.1
     
  8. markojug macrumors regular

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    In A House, Ontario, Canada
    #8
    Yea, Blackra1n should do is, if you are on 3.1.2

    The only problem is that the jailbreak is tethered, meaning you cannot let the battery die or you will have to run Blackra1n again.

    Keep in mind that it is a Windows tool only.

    Happy Jailbreaking:)
     
  9. DrawnToLife macrumors regular

    Joined:
    Aug 17, 2009
    #9
    Not for the iPod Touch G3.
     
  10. HudsonsHalfHour macrumors member

    Joined:
    May 19, 2009
    #10
    any news on the mac version? I've heard you have to downgrade itunes 9 to 8 and also downgrade the touch too. is this true if I wanted to jailbreak the latest ipod touch today?
     
  11. DrawnToLife macrumors regular

    Joined:
    Aug 17, 2009
  12. markojug macrumors regular

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    In A House, Ontario, Canada
    #12
    Just keep in mind when iTunes says "iTunes has detected an iPhone/iPod in recovery mode, please restore to the correct firmware", just ignore it. Let Blackra1n do the work.

    And the Mac Blackra1n is released.
     
  13. iMrNiceGuy0023 macrumors 68000

    Joined:
    Jun 5, 2009
    #13
    you mean after or if the iPod shuts off??
     
  14. markojug macrumors regular

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    In A House, Ontario, Canada
    #14
    No, I mean during the jailbreak.
     
  15. HudsonsHalfHour macrumors member

    Joined:
    May 19, 2009
    #15
    i've tried both mac and windows versions of Blackra1n and it either lasts a few hours of use and then gives me the connect to itunes screen or goes straight to that screen after the Blackra1n screen. Either way, i'm soon forced to restore the ipod in itunes to get it working again.

    any ideas?
     
  16. Night Spring macrumors G5

    Night Spring

    Joined:
    Jul 17, 2008
    #16
    Ignore the "must restore" message -- dismiss it by clicking ok -- then run blackra1n again.
     
  17. Beric macrumors 68020

    Beric

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Location:
    Bay Area
  18. JCP21 macrumors member

    Joined:
    Oct 15, 2009
    #19
    im only getting new 3g itouch when jailbreak is out [​IMG]
     
  19. DrawnToLife macrumors regular

    Joined:
    Aug 17, 2009
  20. elpmas macrumors 68000

    elpmas

    Joined:
    Sep 9, 2009
    Location:
    Where the fresh snow don't go.
    #21
    the non-tethered version is out DrawnToLife?
    uHm....
     
  21. DrawnToLife macrumors regular

    Joined:
    Aug 17, 2009
    #22
    I was talking to the guy above me..
    He said Jailbreak in general >.>
     

Share This Page