Can I Retroactively add Display to Mac Pro Applecare?

Discussion in 'Buying Tips and Advice' started by jleffell, Aug 4, 2009.

  1. jleffell macrumors member

    Joined:
    Jun 8, 2009
    #1
    I purchased a MP a few weeks ago with Apple care.

    I noticed the coverage was for MP with or without display.

    I haven't even registered yet but if I purchase a display will it be covered or did I need to buy the display in the same transaction?

    Thanks
     
  2. geoffreak macrumors 68020

    geoffreak

    Joined:
    Feb 8, 2008
    #2
    Technically you are supposed to have bought the ACD at the same time.
     
  3. thegoldenmackid macrumors 604

    thegoldenmackid

    Joined:
    Dec 29, 2006
    Location:
    dallas, texas
    #3
    I believe that you can if you haven't registered. I know that I have added one that was on two different receipts, but they were from the same date.
     
  4. Jhanson09 macrumors regular

    Joined:
    Feb 24, 2009
    Location:
    kansas city, mo
    #4
    I believe as long as you haven't registered it yet you should be alright with both reciepts
     
  5. Incision macrumors newbie

    Joined:
    Jun 22, 2009
    #5
    They should allow you to do it, especially if you havent even activated it. If you do run into an issue just call the 1800 number.

    I thought i was going to have a problem getting my MBP put on applecare as i was two days late adding it. I just called the 1800 number yesterday and they were a pleasure to deal with and were very helpful. Took care of everything and were very understanding.
     
  6. Astrophys macrumors newbie

    Joined:
    Aug 5, 2009
    #6
    do you have to buy a time capsule at the same time of purchase in order to have it covered?
     
  7. J&JPolangin macrumors 68030

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Location:
    Thule GL @ the TOW
    #7
    ...I have the same question with my AEBS... and a BT keyboard...
     

Share This Page