Can I run this?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by bassistbrown, Jul 17, 2010.

  1. bassistbrown macrumors newbie

    Joined:
    Feb 6, 2009
    Location:
    Ottawa
    #1
    Hello, I was wondering if I should get Team Fortress 2 on my mac.

    I'll give you my iMac specs, and I hope some computer genius can figure out if can run it.

    Mac OS X
    Version 10.5.8
    Processor: 2.4GHz Intel Core 2 Duo
    Memory: 2GB 667 MHz DDR2 SDRAM

    Graphics/Display:
    ATI Radeon HD 2400 XT:
    Chipset Model: ATI Radeon HD 2400
    VRAM (Total): 128 MB
    I think this is enough info.. Tell me if I need more.
     
  2. deadwulfe macrumors 6502a

    deadwulfe

    Joined:
    Feb 18, 2010
    #2
    You should have no problem running TF2 at an acceptable level.
     
  3. bassistbrown thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 6, 2009
    Location:
    Ottawa
    #3
    I got it.. And not really satisfied

    I get a 10-25 fps.. Sort of dissapointing that I only get a good sustainable fps with less than 16 players.
     
  4. Xavier macrumors 68020

    Joined:
    Mar 23, 2006
    Location:
    Columbus
  5. deadwulfe macrumors 6502a

    deadwulfe

    Joined:
    Feb 18, 2010
    #5
    Yeah, you're going to have to tweak your settings. You're not going to be able to run the game at its highest settings with your rig.
     
  6. bassistbrown thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 6, 2009
    Location:
    Ottawa
    #6
    The settings I run it at

    Well I run the resolution of Tf2 at 1200 by 800 and everything on low except models on medium and trilinear..
     
  7. deadwulfe macrumors 6502a

    deadwulfe

    Joined:
    Feb 18, 2010
    #7
    That really makes no sense, I was getting higher frame rates with my old MB. You should head over to the Steam for Mac forums and investigate the problem. I, unfortunately, don't know what could be the issue.
     

Share This Page