Can SBSettings kill my internet?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by blizeH, Sep 3, 2009.

  1. blizeH macrumors 6502

    Joined:
    Sep 3, 2009
    #1
    Hi guys,

    Only recently switched to O2 (UK) and got everything setup so that the internet and 3G was working fine.

    However, all yesterday the internet stopped working, and isn't working today either so I don't think it's the provider.

    Everything is set fine under 'Cellular Data Network' according to O2's website so I can't think what else it could be.

    Are there any hidden things I should check for in SBSettings? Probably worth noting I have the '3G' icon in the top left just fine.

    Thanks!
     
  2. bruinsrme macrumors 601

    bruinsrme

    Joined:
    Oct 26, 2008
    #2
    It was working fine before and after installing SBSettings?
    Did you change anything or install new toggles in SBSettings?
     
  3. blizeH thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Sep 3, 2009
    #3
    That's the problem I think, I've only just got onto O2, so it's literally a case of on Tuesday it was working fine, then in the evening I installed SBSettings and all yesterday and today it isn't working.

    I'm not sure if it's a problem with my phone settings, a problem with O2 (I guess not because the 3G logo is there?) or SBSettings.

    Clutching at straws I know... I did play around with some of the toggles but don't think I changed anything drastic, and didn't do any custom stuff to SBSettings because if I'm honest, I wouldn't even know how!

    Toggles I have set to 'OFF' in SBSettings: EDGE, Fast Notes, Phone
     
  4. Haephestos macrumors regular

    Joined:
    Jan 26, 2009
    #4
    Phone is your problem. That is the same as airplane mode.
     
  5. blizeH thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Sep 3, 2009
    #5
    Thanks, not sure if that's something different though, whether it just shows the phone toggle icon? I'm not sure but the phone's working okay, taking calls as well as being able to call other people - I'll give it a try now anyway though!!

    Cheers
     
  6. blizeH thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Sep 3, 2009
    #6
    Ahh, yup changing the toggle mode just shows the icon on SBSettings I think - it's showing as 'On' but I still can't connect to the interwebs :(
     
  7. richardhunt macrumors regular

    Joined:
    Oct 2, 2007
    #7
    Reset your network settings, that should fix it.
    General=>reset=>reset network settings.
     
  8. blizeH thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Sep 3, 2009
    #8
    Ahh! That worked a treat, thank you! :D

    (now I just have to re-enter all of my bloody IP and stuff to get it to connect to my home network again! :D)

    Any ideas what could of broke it? Or shouldn't I really worry unless it happens again?

    Cheers
     
  9. nimda0 macrumors 6502

    nimda0

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Location:
    D-town!
    #9
    i dont believe so... ive been using it for a while and it seems fine.
     

Share This Page