Can text..but no internet..? Help please.

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by Jukes316, May 3, 2011.

  1. Jukes316 macrumors regular

    Joined:
    Apr 1, 2010
    #1
    Hello. Pretty much what title says.
    Got to work this morning. Tried reloading facebook. Wouldn't...got on justin.tv app. Wouldn't load anything..
    Restarted plenty of times. Turned off/on 3g. Same with Airplane mode just to see if it would do anything. It worked for a second after I did this. But then back to not.
    I just installed the new firmware too so I'm wondering if that could be a reason?

    Any help would be great. Thanks.
     
  2. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #2
    I'd call up the carrier you're using and have them look into it.
     
  3. Jukes316 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Apr 1, 2010
    #3
    Nothing else would maybe fix it? Like re download 4.3.2 or something.
     
  4. Jukes316 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Apr 1, 2010
    #4
    Alright. I'm pretty sure that it is my 3g connection. It went to Edge for a second and started working SLOWLY.. but working. But when on 3g, it usually tries to load but then says no internet connection...
    How is this fixed, anyone?

    It be nice to get a new phone as my home button doesn't click as well, also my sleep button it pushed in and is hard to push.
    But no warranty when I bought it first day they came out.
     
  5. chosenkill6 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 24, 2011
  6. Mlrollin91 macrumors G4

    Mlrollin91

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Location:
    Ventura County
    #6
    As AppleJuiced call your carrier. Could be a 3G outage.
     
  7. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #7
    People would rather restore and go thru the backup and restore process then post a thread online and wait hours for replies than make a 2 minute call to their carrier to find out what's up.:D Most likely a network outage.
     
  8. Jukes316 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Apr 1, 2010
    #8
    Thanks for the replies.
    I went to the ATT store yesterday to get it checked out. But lines were crazy. So said F it and went home. Left it on edge all day. Today 3g seems to be back tho.
    So all is well.

    Thanks again.
     

Share This Page