Can the G4 handle OS 10.4?

Discussion in 'macOS' started by bigmac10001, Dec 27, 2007.

  1. bigmac10001 macrumors newbie

    Joined:
    Dec 27, 2007
    #1
    I have a G4 and G5..however, I'd like to load a program onto my G4 that requires OS 10.4....I have 10.3 on the G4....Can I load 10.4 on the G4?

    And if I can load 10.4 operating system to the G4..what will happen to my information on the G4?
     
  2. pdjudd macrumors 601

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Location:
    Plymouth, MN
    #2
    The G4's work just fine with Tiger - assuming you have a tiger retail disc.


    Assuming the upgrade install or the archive and install goes smoothly, nothing should happen. I would backup your data first though.
     
  3. Tallest Skil macrumors P6

    Tallest Skil

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #3
    Tiger runs well on my 800Mhz G3 iBook, so you'll have no problems with your G4. If you're worried about your data, just do an "Archive and Install".
     
  4. bartelby macrumors Core

    Joined:
    Jun 16, 2004
    #4
    Tiger runs nicely on my 733MHz G4 Quicksilver. I have 1.12GB RAM in there, which helps.
     
  5. puckhead193 macrumors G3

    puckhead193

    Joined:
    May 25, 2004
    Location:
    NY
  6. mrkramer macrumors 603

    mrkramer

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Location:
    Somewhere
    #6
    10.4 will run perfectly fine on your G4, just make sure that you back up your data so you are safe if something goes wrong in the upgrade.
     

Share This Page